Vijf perfecte cadeau-ideeën voor je huwelijksverjaardag

Door Albelli op 17 augustus 2022

Op zoek naar het perfecte cadeau voor je huwelijksverjaardag? Hier vind je onze vijf beste cadeau-ideeën die in één oogopslag tonen wat jouw liefdesverhaal zo speciaal maakt.

Of je nu je eerste trouwdag of een speciale mijlpaal viert: met een mooi cadeau ter ere van jullie huwelijksverjaardag laat je weten hoeveel je van de ander houdt. Van persoonlijke jubileummokken tot spectaculaire wanddecoratie: bij albelli vind je in een oogwenk het perfecte cadeau om je huwelijksverjaardag te vieren. Onze gouden tip voor het perfecte cadeau? Denk out of the box, maak je geschenk persoonlijk en laat het recht uit je hart komen.

1. Huwelijksverjaardag fotoboek

Een persoonlijk fotoboek is een van de beste cadeaus om alles te vieren wat jullie liefde speciaal maakt. Kies voor een van onze vooraf thema-trouwboeken als je de mooiste momenten van je trouwfeest wil herbeleven. Selecteer een van de 30+ themaboeken en upload je favoriete trouwfoto’s. Makkelijker kan haast niet.

Geef je fotoboek nog meer betekenis door ook spontane foto’s van jullie tweeën toe te voegen. Omringd door jullie familie en vrienden, samen op de dansvloer, met een vol bord aan het buffet: de genodigden op je trouw hebben waarschijnlijk een heleboel foto’s op hun gsm staan. Vraag erom bijje vrienden en familieleden en wie weet ontdek je nog wat verborgen pareltjes.

Meteen beginnen

2. Gepersonaliseerde kalender voor twee

Een gepersonaliseerde kalender als cadeau is gegarandeerd een voltreffer op je huwelijksverjaardag. Kies je favoriete foto’s, upload er een voor elke maand in de albelli software voor kalenders en kijk elke maand uit naar een nieuwe herinnering. Onze fotokalenders zijn eenvoudig te maken en zitten boordevol ontwerpkeuzes voor een extra touch. Voeg speciale data toe aan de kalender, zoals jullie trouwdag, verjaardagen en andere bijzondere gebeurtenissen. Of maak een keuze uit onze illustraties en leuke achtergronden.

Tip: zoek foto’s van jullie tweeën, van jezelf of zelfs prachtige landschapsfoto’s van jullie meest gedenkwaardige reizen, en sorteer ze op volgorde van datum. Start met je huwelijksdag en ga dan aan de slag om de rest te sorteren! Misschien brengt maart je terug naar een winters skitochtje met de kinderen of voert december je naar jullie eerste kerst samen thuis. Het kost misschien een beetje meer moeite, maar het is een geweldige manier om de hoogtepunten van jullie levensreis vast te leggen en elke maand gelukkige herinneringen koesteren.

Meteen beginnen

3. Foto-afdrukken van je huwelijk

Of ze nu extravagant of eenvoudig zijn: foto-afdrukken zijn altijd een geweldig cadeau om je huwelijksverjaardag te vieren. Druk een paar foto’s af die veel voor je betekenen. Zodra ze geleverd zijn, kan je ze in een mooie kader steken. Om het extra speciaal te maken kan je met de hand teksten schrijven op de achterkant van je fotoafdrukken. Denk aan de datum, locatie en een paar persoonlijke woorden.

Wil je foto-afdrukken van je trouwdag cadeau geven? Ga dan creatief aan de slag met een paar van de beste foto’s van jullie grote dag. Kies een mix van liggende en staande foto’s, selecteer foto-afdrukken van verschillend formaat en kies voor een matte of hoogglans afwerking. Bestel ze en ontvang de foto-afdrukken snel bij je thuis. Hang de foto-afdrukken op als je partner niet thuis is. Verras hem of haar dan op jullie huwelijksverjaardag met een prachtige fotomuur.

Meteen beginnen

4. Gepersonaliseerde wanddecoratie

Trouwfoto’s van hoge kwaliteit die ons op ons gelukkigst laten zien. Dat zorgt voor prachtige wanddecoratie die een kamer tot leven brengt. Voor wie met zijn of haar cadeau een statement wil maken, zijn er niet veel betere verrassingen dan een grote wanddecoratie. Bij albelli maken we het je makkelijk: alle wanddecoratiematerialen kan je afdrukken in formaten tot 120 x 80 cm.

De eerste stap is het kiezen van je materiaal: papier, aluminium, canvas, forex of plexiglas. Upload daarna de gewenste afbeelding, selecteer het formaat en de oriëntatie. Je wanddecoratie is nu klaar voor productie en wordt snel bij je thuis afgeleverd. Lees meer over onze lay-outs voor wanddecoratie in de albelli blog en stap in een wereld van inspiratie voor wanddecoratie.

Meteen beginnen

5. Gepersonaliseerde fotomokken

Een klein aandenken dat jullie elke dag subtiel aan jullie liefde herinnert: fotomokken zijn cadeaus waar je partner gegarandeerd blij van wordt. Upload eenvoudig je favoriete trouwfoto voor de mok in de albelli software. Voeg persoonlijke teksten toe en bekijk al onze ontwerpkeuzes.

Jouw foto of eigen ontwerp komen op een witte keramische mok te staan die perfect in de afwasmachine en de microgolfoven kan. Deze mok gaat dus nog zeker vele trouwdagen meemaken! Onze beste tip? Bestel mokken die matchen en begin elke dag goed met z’n tweeën.

Meteen beginnen

Een cadeau voor je huwelijksverjaardag moet laten zien dat je van de ander houdt. Er zijn weinig betere manieren om dat te doen dan met een gepersonaliseerd fotocadeau. Of je nu graag een fotoboek wilt maken of een gepersonaliseerde fotokalender: maak nu je perfecte cadeau met albelli.