De beste kerstcadeaus voor pasgetrouwden

Door Albelli op 9 november 2023

Ken jij iemand die dit jaar in het huwelijksbootje stapte? Vier hun eerste getrouwde kerst en tover hun trouwfoto’s om in fotoboeken, wanddecoratie of een ander fotoproduct.

Bladeren door prachtige trouwfoto’s is een leuke manier om terug te kijken op die extra speciale momenten in het leven. Maar laat het gelukkige stel niet eindeloos door de foto’s op hun gsm scrollen – trouwfoto’s zijn de ideale gelegenheid om prachtige gepersonaliseerde cadeaus te maken. Bekijk hieronder enkele ideeën om de perfecte eerste kerstcadeaus voor pasgetrouwden te maken.

Trouwalbum

Je verzamelt veel mooie foto’s van de grote dag. Wat is er dan leuker om van de beste foto’s een fotoboek te maken voor het perfecte eerste kerstcadeau voor pasgetrouwden? Zet ze in chronologische volgorde om het huwelijksverhaal van begin tot eind te vertellen, kies een thema voor het boek zoals spontane foto’s of voeg de foto’s toe die jij als gast maakte en die het bruidspaar misschien eerder nog niet heeft gezien en maak het een tikkeltje extra speciaal. Een eerste kerst als pasgetrouwden verdient enkel het beste dus kies voor een platliggend premium fotoboek: deze boeken hebben dikkere pagina’s voor een hoogwaardig gevoel en vermijden de middenvouw zodat je foto’s naadloos over beide pagina’s worden weergegeven. Bekijk dit blogbericht voor meer tips voor het maken van het beste trouwalbum.

Huwelijksfoto’s op canvas

Woondecoratie met een persoonlijke toets is altijd een geweldig geschenkidee, vooral als het de mooiste foto’s oplevert die het gelukkige paar keer op keer kan bewonderen. Maak hun eerste kerst als getrouwd stel speciaal en geef hen een collage op canvas cadeau – kies eenvoudig uit een aantal formaten die het best passen bij hun interieur en voeg de mooiste foto’s van hun grote dag toe. Ga je voor een elegant en professioneel resultaat? Voeg dan naast de foto’s van het gelukkige moment van het bruidspaar ook foto’s toe de landschappen en decoraties van de dag.

Huwelijkskalender

Maak voor hun eerste kerst als getrouwd koppel een gepersonaliseerde kalender met de mooiste herinneringen aan hun huwelijk. Kalenders zijn geweldige eerste kerstcadeaus voor getrouwde stellen omdat ze dan niet alleen vooruit kijken naar de toekomst samen als tortelduifjes maar ook het hele jaar door de herinneringen aan hun speciale dag kunnen koesteren.

Mokken voor hem en haar

Matchende mokken zijn het schattigste kerstcadeau voor getrouwde stellen. En een paar ‘net getrouwd’ mokken is een geweldige kans om speels met de foto’s van hun grote dag aan de slag te gaan. Haal de hilarische spontane foto’s van de bruid en bruidegom boven, maak mokken voor een getrouwd koppel en verwarm hun hart elke ochtend tijdens het ontbijt.

Gepersonaliseerde cadeaus maken om hun eerste kerst als echtpaar te vieren, is een geweldige manier om je liefde te tonen voor het gelukkige paar in je leven. Ze zullen hun fotoboek, foto op canvas of mokken ongetwijfeld koesteren. Vergeet niet om het pasgetrouwde stel feestelijk te feliciteren met een wenskaart voor hun eerste getrouwde kerst!

Creëer nu