Tips voor het perfecte kerstgeschenk voor opa en oma

Door Albelli op 28 november 2023

Op zoek naar leuke geschenkideeën voor kerst voor opa en oma? Zoek niet verder! Van een familiefotoboek boordevol herinneringen tot een gepersonaliseerde fotokalender die het hele jaar lang een glimlach op hun gezicht tovert: ontdek onze ideeënlijst vol fotocadeaus voor opa en oma en laat je inspireren.

Zoek je het perfecte kerstcadeau voor opa en oma? Dan is het altijd een goed idee om te kiezen voor een geschenk vanuit het hart – de kerstperiode draait nu eenmaal om familie, liefde en dankbaarheid. Of het nu een gepersonaliseerd fotoboek is vol familieherinneringen of een set fotomokken voor opa en oma om elke dag een glimlach op hun gezicht te toveren: duik in onze lijst met vijf gepersonaliseerde cadeaus voor opa en oma en laat je inspireren.

Fotoboeken voor opa en oma

Een fotoboek is meer dan een verzameling foto’s. Het is pure nostalgie en het viert momenten die je familiegeschiedenis mee hebben vormgegeven. Of je nu een fotoboek maakt van de mijlpalen van hun nieuwste kleinkind of een hartverwarmend aandenken aan een gouden jubileum met foto’s waarvan ze vergeten waren dat ze bestonden: een fotoboek is het perfecte cadeau voor opa en oma

Fotopuzzel

Dit is een must als je opa en oma van spelletjes houden! Met onze nieuwe Ravensburger fotopuzzels kan je een hoogwaardige puzzel maken met een foto naar keuze – een familieportret, een prachtig landschap van hun favoriete bestemming of zelfs hun liefste huisdier. Onze fotopuzzelcadeaus zijn supermakkelijk te maken en verkrijgbaar in zes verschillende formaten, van meesterwerken van 2000 stukjes tot minipuzzels van 49 stukjes.

Fotokussens voor opa en oma

Verander je foto’s in een knuffelbare herinnering met een fotokussen. Of je nu aan de andere kant van het land woont of vlakbij, onze nieuwe fotokussens zijn de perfecte manier voor opa en oma om hun dierbaren dichtbij te houden. Kies uit drie knusse formaten en ontwerp ze moeiteloos in slechts een paar klikken in onze instant ontwerpsoftware.

Mokken met foto als kerstcadeau

Tover elke ochtend een glimlach op het gezicht van opa en oma met een fotomok. Of het nu gaat om thee, koffie of warme chocolademelk, deze mokken geven elke slok een persoonlijk tintje. Kies een favoriete familiefoto of een hartverwarmende boodschap en maak je eigen mok met gemak in onze slimme ontwerpsoftware – het perfecte cadeau om hun handen en harten te verwarmen deze feestdagen.

Foto magneten voor opa en oma

Onze nieuwe foto magneten zijn een geweldige manier om je favoriete herinneringen naar de alledaagse ruimtes van je opa en oma te brengen, en één van onze favoriete ideeën voor kerstcadeaus voor opa en oma. Deze foto magneten van topkwaliteit zijn niet alleen makkelijk te bevestigen, maar ook eenvoudig te maken.

Onze top tip? Deel de feestvreugde en maak een heel aantal van deze magneten voor de ganse familie! Kies je mooiste familiefoto’s en voeg ze bij hun gepersonaliseerde kerstkaarten – een snelle maar attente manier om wat feestelijke liefde via de post te versturen.

We weten allemaal dat opa’s en oma’s meestal liever geven dan krijgen als het op kerstcadeaus aankomt, maar een persoonlijk geschenk betekent alles voor hen. Gepersonaliseerde cadeaus voor opa en oma zijn een fantastische manier om het hele jaar door het gevoel van feestvreugde te delen. Of het nu een fotoboek is van het eerste levensjaar van hun nieuwste kleinkind of een eenvoudige kerstkaart met jullie familieportret, elk cadeau vertelt een verhaal. Klik op de link hieronder om al onze leukste kerstcadeaus voor opa en oma te bekijken en ga meteen aan de slag.

Ga vandaag nog aan de slag.