Kerstcadeau-ideeën voor jonge gezinnen

Door Albelli op 15 november 2023

Dit is onze ultieme cadeaugids om je te helpen het perfecte kerstcadeau te maken voor kersverse ouders die een nieuw gezin starten.

Wat geef je een familie die alles al lijkt te hebben? Geef ze iets unieks en warms, recht uit het hart, en je schiet altijd in de roos. Daarom zijn onze gepersonaliseerde fotocadeaus het perfecte kerstcadeau voor kersverse ouders. Met zoveel mijlpalen om te vieren, kies je makkelijk één van hun mooiste momenten uit. En we helpen je al op weg! Zo hebben we dé ultieme gids samengesteld om het beste kerst fotocadeau ooit te maken.

De eerste keren kerst vieren als een jong gezin kunnen een beetje overweldigend zijn omdat elk cadeau speelgoed lijkt te zijn. Waarom geef je kersverse ouders geen kerstcadeau dat langer meegaat én waar ze geen batterijen voor nodig hebben?

Een gepersonaliseerd fotocadeau is het perfecte babycadeau voor kerst. Ze kunnen altijd van genieten en terugkijken naar speciale momenten. En omdat je het zelf gemaakt hebt, voelen ze ook de liefde die je erin gestopt hebt, elke keer als ze ernaar kijken. Of je kiest voor een fotoboek met harde achterkant, een kalender om het hele jaar door van te genieten, knappe wanddecoratie of een leuke fotomok: het feit dat je het zelf gemaakt hebt, maakt het extra speciaal voor je favoriete kersverse koppel.

Een overzicht van al onze kerstcadeaus

Of je nu kerstcadeaus maakt voor de toekomstige papa, mama of voor de baby, je krijgt van ons een volledig overzicht van onze topcadeaus.

Als je een specifiek en uniek moment wil uitlichten waar je een geweldige foto van hebt, kies dan voor wanddecoratie. Van strak aluminium tot een warm canvas en van klein tot muurvullend groot. Wanddecoratie is ideaal als eerste kerstcadeau voor een baby!

Fotoboeken zijn een geweldige manier om verhalen te vertellen en te delen. Van zwangerschapsverhalen tot gezamenlijke vakanties en van geboorte tot de eerste stapjes van het kleintje. Je kan van alles maken, van een klein fotoboekje dat je heel eenvoudig zelf kan samenstellen tot een kwaliteitsvol XL platliggend premium fotoboek om de extra speciale momenten in groot formaat te vieren en te delen.

Op zoek naar een klein, leuk cadeautje? We hebben fotomokken, kussens, magneten en puzzels waarmee je van elke mooie foto een geweldig cadeau maakt. Het is de perfecte manier om een grote indruk achter te laten met een klein cadeautje.

Onze do’s en don’ts
Doen

  • Wissel geposeerde en spontane foto’s af
  • Vraag familieleden en vrienden om foto’s te sturen die de ouders misschien nog niet hebben gezien.
  • Neem een aantal spontane foto’s tijdens je bezoek aan het jonge koppel, je weet nooit welke gouden momenten je kan vastleggen.
  • Rangschik je foto’s in thema’s voordat je ze uploadt, zo kan je ze makkelijker sorteren en ordenen wanneer je je fotoproject maakt.
  • Hou het geheim zodat het een geweldige verrassing is
  • Focus je niet alleen op foto’s van de kleintjes, portretten van de ouders zijn ook geweldig om te hebben!

Niet doen

  • Vergeet niet foto’s te gebruiken van hun favoriete plaatsen: niet alle foto’s moeten van mensen zijn.
  • Vergeet niet dat je tekst, kaders en indelingen kan toevoegen met de online software van albelli.

Geef jezelf genoeg tijd

Wij raden aan om je tijd te nemen en je cadeaus ruim op tijd te maken. Het is veel leuker als je je niet hoeft te haasten, geniet van het creatieve proces! Misschien kan je ook andere familieleden erbij betrekken en hun foto’s toevoegen.

Nog een voordeel: als je vroeg begint, weet je ook dat je je cadeaus ruim voor kerst ontvangt. Het is de drukste periode van het jaar, voor ons maar ook voor onze bezorgers. Als je op tijd begint, weet je zeker dat je een geweldig cadeau hebt.

Tijd om te maken

Welk gepersonaliseerd fotocadeau je dit jaar ook voor je kerstcadeaus wil maken, ga naar de startpagina van albelli om door al onze fantastische fotoproducten en aanbiedingen te scrollen. Maak vandaag nog kerstcadeaus voor je familie.