Een kalender voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, onze grote selectie exclusieve en met de handgetekende designs zorgen altijd en overal voor een glimlach op het gezicht. We hebben een snelle en eenvoudige handleiding samengesteld over het ontwerpen van je gepersonaliseerde fotokalender.

1. Voor wie?

Het klinkt vanzelfsprekend, maar het is belangrijk dat je de kalender volledig aanpast aan diegene die hem gaat gebruiken. Als je hem voor jezelf ontwerpt, kan je gemakkelijk bepalen welke stijl en indeling je mooi vindt. Maar voor vrienden en familie is het belangrijk dat je rekening houdt met hun persoonlijke smaak.

2. Kies een grootte

Het kiezen van de grootte, is makkelijk. Vanaf dit jaar zijn er ook A3 kalenders beschikbaar. Daarnaast kan je ook kiezen voor A4, A4 dubbel en vierkant. Denk na waar je de kalender gaat ophangen – A4 is bijvoorbeeld wat klein voor een grote, lege muur. Dan kies je beter voor A3.

3. Kies een design

Met meer dan 37 exclusieve, vooraf ontworpen designs, kan je er zeker van zijn dat je een stijl vindt die bij jou of bij je vrienden en familie past – inclusief minimalistisch, traditioneel en modern. Maar als je liever zelf aan de slag gaat of je eigen persoonlijke touch wil toevoegen, kan je je kalender volledig zelf ontwerpen met onze ruime bibliotheek vol met visuele elementen.

4. Upload je foto’s

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste stap – welke foto’s wil je elk maand tonen? Als de kalender voor jezelf is, is dit de perfecte manier om belangrijke gebeurtenissen of mooie herinneringen uit het voorbij jaar in de kijker te zetten. Maar voel je vooral niet beperkt. Het is jouw kalender! Dus jij bepaalt wie en wat je laat zien en vooral wanneer je het laat zien.

5. Ga creatief aan de slag

Nu dat je een ontwerp gekozen hebt en je foto’s zijn toegevoegd, kan je gaan experimenteren met onze fantastische visuele elementen.

Evenementen

Je kan belangrijke evenementen toevoegen – denk bijvoorbeeld aan verjaardagen en huwelijksfeesten. Zo wordt je kalender ook meteen heel wat praktischer.

Achtergronden

Ons fotoprogramma heeft een heel handige feature die ervoor zorgt dat de achtergrondkleuren perfect aan de kleuren van de foto worden aangepast. Probeer het zeker eens uit.

Illustraties

Bekijk onze bibliotheek met clipart. Je kan deze clipart overal waar je wil, toevoegen. Ze zijn perfect om net dat tikkeltje extra toe te voegen.

Kaders

Je foto’s hoeven niet altijd door een klassiek vierkant of rechthoek omkaderd te worden – ons fotoprogramma heeft heel wat unieke opties voor kaders die je aan jouw stijl kan aanpassen.

Sjablonen

Probeer eens wat nieuws met één van onze sjablonen. Het zijn een soort uitsparingen voor je foto’s en je zal zelf meteen zien hoeveel impact ze kunnen hebben.

Berichten

Je kan tekst of leuke boodschapjes aan je kalender toevoegen – zoals bijvoorbeeld de plaats van de foto van die maand of gewoon een paar lieve woordjes.

6. Tijd om na te kijken

Je bent bijna klaar om je bestelling te plaatsen! Het is nu tijd om elke pagina te controleren en na te gaan of alles in orde is. Kloppen de foto’s en de data? En ben je tevreden met je design? Je kan eventueel ook een vriend of familielid vragen om je kalender even te checken – vier ogen zien natuurlijk meer dan twee!

7. Bestelling

Tijd om te relaxen – jouw werk is klaar. Zodra je besteld hebt, gaan wij aan de slag om je gepersonaliseerde kalender tot leven te brengen en bij jou te leveren. Tijd voor een kopje koffie, je hebt het verdiend!

 

Kalenders zijn altijd leuk, maar gepersonaliseerde kalenders zijn nog leuker! Jij of je geliefde kunnen er het hele jaar lang van genieten. Het is de perfecte manier om terug te denken aan al jullie favoriete momenten samen. Ben je klaar om aan de slag te gaan?

Ontwerp nu je eigen gepersonaliseerde kalender

Reacties