Wat kan je iemand cadeau doen die alles al lijkt te hebben? Wij dachten aan iets unieks, moois en persoonlijks. Daarom zijn onze gepersonaliseerde fotocadeaus het perfecte cadeau voor jonge gezinnen. Wij hebben ons favoriete programma klaargemaakt om je te helpen bij het ontwerpen van het beste kerstcadeau ooit.

De eerste keer kerst als een jong gezin kan een beetje overweldigend zijn. Iedereen geeft steeds speelgoed cadeau. Maar waarom zou je geen cadeau kiezen waar het gezin langer van kan genieten – en vooral waar ze geen batterijen voor nodig hebben?

Dankzij een gepersonaliseerd fotocadeau kunnen ze al die speciale momenten steeds opnieuw herbeleven. En omdat jij het zelf ontworpen hebt, voelen ze je persoonlijke aanwezigheid telkens wanneer ze ernaar kijken. Of je nu kiest voor een fotoboek met harde kaft, een kalender om het hele jaar lang van te genieten, mooie wanddecoratie of een leuke fotomok, jonge gezinnen zullen er mee in de wolken zijn.

Bekijk onze checklist

Hier vind je enkele van onze tips voor het ontwerpen van het perfecte fotocadeau voor kerst:

  • Combineerde geposeerde en spontane foto’s
  • Vraag familieleden en vrienden om foto’s te sturen die de ouders misschien nog niet gezien hebben
  • Maak enkele spontane foto’s van het gezin, je weet nooit welke pareltjes je onverwacht vast kan leggen
  • Organiseer je foto’s in thema’s voordat je ze uploadt, op die manier heb je minder werk tijdens het ontwerpen van je fotoproject
  • Focus niet alleen op foto’s van de kinderen – ook foto’s van de ouders zien er leuk uit
  • Vergeet niet om foto’s van hun favoriete plekken te gebruiken – niet alle foto’s hoeven van mensen te zijn
  • Hou het geheim zodat het een verrassing blijft
  • Vergeet niet dat je tekst, kaders en lay-outs kan toevoegen met het albelli online fotoprogramma

Tijd om aan de slag te gaan

Om je eigen gepersonaliseerde fotocadeau voor Kerstmis te maken, ga je gewoon naar de albelli website. Hier kan je doorheen al onze fantastische fotoproducten scrollen en meteen aan de slag gaan met je fantastische fotoproject. Vink ze allemaal van je lijstje af.

Reacties