Een gepersonaliseerde kalender is het perfecte cadeau voor vrienden en familie, maar ook iets leuks om voor jezelf te maken en in huis op te hangen. Met 26 schitterende kalenderontwerpen (inclusief 18 gloednieuwe ontwerpen), heb je voldoende keuze wanneer je er ééntje gaat maken

Wil je graag zelf de creatieve controle? Je kunt alle ontwerpen aanpassen en je kalender volledig maken zoals je zelf wilt, of je kunt hem helemaal zelf ontwerpen door achtergronden en clipart te gebruiken.

Vergeet niet dat je de kalender ook in onze smartphone app kunt maken, met foto’s rechtstreeks vanaf je smartphone. Perfect om een cadeau mee te maken onderweg.

Met dit in het achterhoofd hebben we zeven thema-ideeën gecreëerd voor kalenders die je elke dag met plezier bekijkt.

Het was een mooi jaar

Breng wat structuur aan in je favoriete fotomomenten van het afgelopen jaar. Maak een kalender met elke maand een foto die je in die maand in 2018 gemaakt hebt.

Food en koken

Foto’s van overheerlijke groenten en fruit zijn een perfect kalenderonderwerp. Nu wil je nooit meer seizoensgroenten en -fruit buiten het seizoen eten.

De schoonheid van de natuur

Besneeuwde taferelen in januari, strandfoto’s in augustus en vallende blaadjes in oktober. Haal inspiratie van buiten en gebruik die foto’s van de natuur het hele jaar door.

Wereldreis

Gebruik foto’s van je favoriete plekken en doe er een paar bestemmingen van je bucketlist bij voor de maandelijkse inspiratie.

Verkleedfeestjes

Doe je huisdieren schattige outfits aan en gebruik seizoensvoorwerpen als decoratie, zoals hartjes in februari en pompoenen in oktober. Zo heb je een kalender waar je elke dag vrolijk van wordt.

Pronk met de creaties van je kinderen

Scan of fotografeer de kunstwerkjes van je kinderen en gebruik ze om een bijzondere kalender mee te maken. Dit is ook een leuk idee voor een fotoboek, zoals je in deze voorbeelden kunt zien.

Mooie woorden

Gebruik onze nieuwe ontwerpen voor kalenders met citaten om je eigen inspirerende maandplanner mee te maken. Voeg je eigen foto’s toe aan de pagina’s als leuke herinnering voor elke keer dat je de datum checkt.

Hersenkrakers

Als je goed met Photoshop overweg kunt, kun je ‘zoek de verschillen’-foto’s maken en elke maand mensen uitdagen om ze allemaal te vinden. Je kunt ook woordspelletjes of raadsels toevoegen aan je kalender met het kalenderprogramma.

Ben je geïnspireerd? Gebruik een van deze ideeën om je eigen gepersonaliseerde kalender mee te maken. Denk eraan dat je de kalender ook kunt maken in onze smartphone app, door rechtstreeks foto’s van je smartphone te gebruiken – de perfecte manier om te multitasken tijdens de kerstinkopen.

creëer nu

Of misschien heb je zelf een idee? Deel het resultaat met ons door #mijnalbelli te gebruiken op Instagram of hier, want we vinden het fantastisch om te zien wat je hebt bedacht. Wanneer je jouw creaties met ons deelt, maak je kans op een waardebon van €50 en om op onze blog te verschijnen. Bovendien is het de perfecte manier om in de gaten te houden wat anderen maken.

Reacties