Het is nooit makkelijk om de juiste kerstgeschenken voor familie en vrienden te vinden. Het kan lastig zijn om voor iedereen wat leuks te vinden dat ook nog eens een persoonlijke touch heeft. Onze fotocadeaus kunnen je hierbij helpen. Met onze ruime collectie producten kan je persoonlijke, leuke, doordachte en nuttige cadeautjes geven aan de belangrijkste mensen in je leven. Je hoeft ons trouwens niet op ons woord te geloven, wij laten graag onze klanten aan het woord. Om jou van de nodige inspiratie te voorzien, hebben we gevraagd welke leuke kerstcadeautjes zij met albelli gemaakt hebben en welke tips ze voor je hebben. Bekijk het als de albelli kerstcadeaugids 2022.

  • Prachtige fotoproducten ontwerpen voor Kerstmis
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Fotoboeken

Fotoboeken zijn perfect als cadeau voor je mama of oma. Een fotoboek met jullie mooiste momenten samen, is perfect om even weg te dromen.

Judith maakte vorig jaar voor Kerstmis een fotoboek voor haar oma. Haar reactie was geweldig.

“Ik wilde haar eens wat anders geven dan de eeuwige jasjes en handschoenen. Ik was op zoek naar iets persoonlijks waarmee ze kon terugkijken op alle mooie momenten met de familie. Ik heb het zo gemaakt dat elk deel van het fotoboek een persoon in de familie voorstelde. Voor haar was het mooiste gedeelte dat waarbij ze terug kon kijken naar foto’s van haar en opa samen. Ze opende het boek en ging meteen bladeren. Ze was er zo blij mee. We hebben allemaal even een traantje moet wegpinken bij het zien van al die mooie momenten. Ze heeft het boek trots een plaatsje in haar huis gegeven.”

Als je graag een fotoboek als kerstcadeau wil maken, heeft Judith een tip voor je: hou echt rekening met de persoon voor wie het bedoeld is. Werk met verschillende delen om het geheel een persoonlijke touch te geven.

begin nu

Wanddecoratie

Onze fantastische collectie wanddecoratie is perfect om indruk te maken. Maak een mooi kunstwerk met je eigen persoonlijke momenten. Een uniek kerstcadeau voor familie en vrienden.

Sarah maakte een mooi stuk wanddecoratie voor haar vader en liet het printen op plexiglas. “Elk jaar opnieuw kreeg papa van ons een kalender. Maar nu wilden we eens wat anders. We vonden een zwart-witfoto van hem als tiener waarop hij aan het honkballen was. We scanden deze in en uploadden hem naar het online fotoprogramma van albelli. Ik was erg trots toen hij zijn cadeau opende, je kon meteen zien dat hij er gek op was. Het hangt nu in de woonkamer, waar iedereen die op bezoek komt het meteen kan zien”.

Sarah heeft ook een tip voor iedereen die deze kerst graag wanddecoratie cadeau wil doen aan een geliefde: probeer ongeziene of onverwachte foto’s van je onderwerp te verzamelen. Op die manier zijn ze extra verrast wanneer ze je cadeau openmaken.

begin nu

Mokken

Mokken zijn leuk voor kerst en zeker als je al je vrienden en je volledige familie een cadeautje wil geven. Ze zijn niet alleen handig, ze toveren ook meteen een glimlach op het gezicht van je geliefden wanneer ze genieten van een warm drankje, zowel op kantoor als thuis.

Anne maakte vorig jaar een fotomok voor een groep vrienden: “Ik deed samen met vrienden mee aan een wedstrijd voor het goede doel en er werd echt een leuke foto van ons gemaakt. We hadden het samen zo leuk dat ik het wel een fijn idee vond om het aan iedereen cadeau te doen. Dus maakte ik een mok om het zo cadeau te doen. Mijn vrienden gebruiken de mok nog steeds vol trots.”

Anne geeft als tip om vooral goed te plannen en je foto’s tijdig te verzamelen en op tijd/gelegenheid te ordenen. Zo wordt het allemaal wat makkelijker en kan je steeds snel de foto vinden die je zoekt.

begin nu

Kalenders

Als je er zeker van wil zijn dat je cadeau het hele jaar lang gebruikt gaat worden, dan kies je best voor één van onze fotokalenders. Iedereen is gek op cadeaus waarbij ze elke maand van een nieuwe herinnering kunnen genieten.

Evelyn vindt het geweldig om fotokalenders te ontwerpen met albelli: “Elk jaar ontwerp ik zo’n 10 gepersonaliseerde kalenders die ik cadeau doe aan mijn familie. Ik woon samen met mijn partner en kinderen en ik zie mijn familie niet zo vaak, dus voor ons is zo’n kalender het perfecte cadeau om alle leuke momenten samen te herbeleven. Mijn man en ik werken meestal samen in het online fotoprogramma zodat het allemaal wat sneller gaat. Onze families zijn gek op de kalender en ik weet nog dat we enkele jaren geleden vergaten om kalenders te geven en iedereen ons berichtjes stuurde om te vragen waar hun kalender bleef.”

Evelyn geeft als tip om de foto’s te selecteren die je in de fotokalender wil gebruiken, voordat je ze uploadt. Op die manier wordt het allemaal wat makkelijker. Kies daarna één van onze vooraf ontworpen sjablonen die bij de stijl van je foto’s past.

begin nu

Kaarten

Kerstmis is natuurlijk niet compleet zonder leuke kerstkaartjes. Met albelli kan je unieke kaartjes ontwerpen door je eigen foto’s te gebruiken.

Francis maakt elk jaar kerstkaartjes met albelli: “Mijn man en ik maken altijd leuke foto’s op de momenten dat we onze kinderen en kleinkinderen zien. Elk jaar kiezen mijn man en ik de leukste foto uit, meestal is het degene waarop alle kleinkinderen gekke bekken trekken. Daar maken we dan een kerstkaart van. We sturen deze kaart naar al onze vrienden en familie en schrijven er een leuk tekstje bij. Ik hou alle kaarten bij en hang ze elk jaar tegen de muur. Kerstmis is perfect om samen met de familie terug te kijken naar oude foto’s.”
Francis raadt iedereen om een foto voor je kerstkaart te kiezen die je doet lachen. Op die manier ben je zeker dat ook je familie en vrienden erom zullen kunnen lachen.

begin nu

Het maakt niet uit welk product je kiest, een gepersonaliseerd fotoproduct is het perfecte kerstcadeau voor vrienden en familie. Deze unieke en persoonlijke cadeautjes toveren ongetwijfeld een glimlach op hun gezicht (en misschien moeten ze ook wel een traantje wegpinken).

Reacties