Schiet je ook altijd in de stress als je op zoek moet naar cadeaus voor speciale gelegenheden? De volgende keer dat je klem zit en geen ideeën hebt voor een speciale verjaardag of Kerstmis, kun je een gepersonaliseerd fotoboek van abelli maken. Er zijn zoveel manieren om een volledig uniek boek te maken, dus hier is wat inspiratie om je op weg te helpen.

Kijk terug op de beste momenten met je kinderen

Gepersonaliseerd fotoboek met babyfoto's

Wanneer de kinderen nog klein zijn, leggen we graag al hun eerste mijlpalen vast zoals de eerste momenten van je pasgeboren baby, verkleedpartijtjes in de crèche en hun eerste schooldag. Dus waarom geen fotoboek maken van al de schattige kiekjes die je hebt verzameld en ze cadeau te doen aan een trotse grootouder, tante of oom? Als je meer inspiratie zoekt over hoe je het opgroeien van je kinderen kan documenteren, dan kan je deze leuke ideeën bekijken.

Geef ieder jaar een fotoboek met herinneringen van dat jaar cadeau

Gepersonaliseerd jaarlijks fotoboek met familiefoto's

Een jaarlijks fotoboek is perfect voor een jong gezin. Je kunt alle hoogtepunten van het afgelopen jaar delen en laten zien hoe snel je kinderen opgroeien. Je familie zal het geweldig vinden om terug te kijken op de afgelopen 12 maanden. Bovendien kan je deze collectie ieder jaar uitbreiden.

Vertel een verhaal met je fotoboek

Fotoboek met familiefoto's in chronologische volgorde

Je kunt een chronologisch fotoboek maken om je herinneringen te delen als een verhaal. Je kan er bijvoorbeeld in weergeven hoe en wanneer je je partner hebt ontmoet. Daarnaast kan je ook het verhaal van je familie weergeven aan de hand van foto’s van verschillende generaties.

Maak een reisdagboek

Fotoboeken met reisfoto's

Als je vaak reist met je vrienden, is het misschien een leuk idee om foto’s van jullie fantastische avonturen te verzamelen en ze hen als fotoboek cadeau te doen. Je kunt ook een reisdagboek maken om op een dag aan je kinderen te geven en ze zo te inspireren de wereld te gaan ontdekken.

Maak een kookboek

Fotoboek ontworpen als een kookboek met foto's van recepten

Eten roept zoveel gelukkige herinneringen op, vooral wanneer het een gerecht is dat je aan thuis doet denken. Als je zelf graag kookt, is het misschien een leuk idee om een fotoboek te maken met daarin enkele familierecepten. Je kan je geheime ingrediënten onthullen en je kookboek cadeau doen aan je familie. Dat kan vooral handig zijn als één van je kinderen op het punt staat het nest te verlaten om te gaan studeren. Hier zijn een paar ideeën om je te helpen bij het maken van je eigen receptenboek.

Markeer een belangrijke mijlpaal

Extra groot fotoboek voor op de salontafel

Een extra groot fotoboek voor op de salontafel kan een leuk cadeau zijn voor een housewarming party! En als je een pas getrouwd stel in je vriendenkring hebt, kan je hen een alternatief trouwboek cadeau doen met daarin foto’s die hun gasten tijdens deze heugelijke dag maakten. Fotoboeken zijn ook perfect om belangrijke verjaardagen extra in de kijker te zetten. Het kan leuk zijn om alle schattige – en gênante – babyfoto’s te verzamelen voor de 21ste verjaardag van je zoon of dochter.

Maak een cadeau dat uniek is

Gepersonaliseerde fotoboeken met clipart en achtergronden

Je kunt een fotoboek op iedere gewenste manier aanpassen zodat je iets unieks kunt maken voor een speciaal iemand. Met persoonlijke details zoals clipart, achtergronden of een gepersonaliseerde cover kan je herinneringen of inside jokes in het fotoboek integreren. Mensen zijn gek op het idee dat iemand speciaal voor hen al die moeite gedaan heeft.

Stress niet langer over het shoppen van cadeaus en maak een uniek cadeau waar je vrienden en je familie gek op zullen zijn. Het is zo makkelijk om te beginnen, je hoeft alleen maar naar ons fotoprogramma te gaan om je fotoboek te personaliseren.

En als je klaar bent met je meesterwerk, kan je de leukste foto’s van je fotoboeken met ons delen via sociale media met de hashtag #albelli.

Ga aan de slag

Reacties