Bij albelli beginnen we het nieuwe jaar met het uitzoeken van onze foto’s van de afgelopen 12 maanden en het maken van prachtige fotoproducten met onze favoriete foto’s.

Maak een fotoboek om je favoriete momenten van 2016 in de spotlights te zetten. Of maak een opvallende wanddecoratie om je huis een persoonlijk tintje te geven. Het is nog niet te laat om een kalender voor jezelf te maken of er één cadeau te geven. En het is nu ook het perfecte moment om je voor te bereiden op alle komende speciale gelegenheden met onze prachtige nieuwe kaartontwerpen.

Onze nieuwjaarscatalogus zit boordevol creatieve ideeën die je aanmoedigen om ook in 2017 iets te doen met je foto’s. Kies een product, maak je foto’s klaar en creëer jouw fotoproducten.

 

Maak je vrienden jaloers met een fotoboek

blog-images-01

Pronk met je favoriete foto’s van 2016 in een persoonlijk jaarboek. Een droomreis? Perfect op platliggend papier met hoogglans. De kleine momenten die te kostbaar zijn om te vergeten? Zet ze er ook maar in. Het zal je verbazen hoe snel je fotoboek gevuld is.

Zeg het met wanddecoratie

blog-images-02

Kies een speciaal moment en druk het af op canvas, aluminium, plexiglas of forex voor een persoonlijk tintje in huis. (Ook perfect om hardnekkige krijtvlekken te bedekken.)

Weg met die standaard uitnodigingen

blog-images-03

Of het nu een verlovingsaankondiging, een geboortekaartje of uitnodiging voor een feest is, stuur zelfgemaakte, persoonlijke kaarten in plaats van standaardkaarten. Ze zijn verkrijgbaar in sets van tien inclusief enveloppen, zodat je ze alleen nog maar op de post hoeft te doen. Ze zijn in ieder geval een stuk leuker en persoonlijker.

Zorg er met een kalender voor dat hij je verjaardag niet vergeet

blog-images-04

Wees dit jaar goed georganiseerd en maak je eigen kalender met alle belangrijke data zoals verjaardagen en trouwdagen erop. Zo zal hij ze niet meer vergeten.

Een triljoen redenen om foto’s af te drukken

blog-images-05

We maken meer dan een triljoen foto’s per jaar en hoeveel ervan worden uiteindelijk afgedrukt? Niet veel. Zorg dat je foto’s geen getalletje in de statistieken worden. Beleef je momenten opnieuw en druk ze rechtstreeks af vanaf je smartphone met onze app.

Reacties