albelli zorgt ervoor dat het printen van foto’s echt kinderspel wordt

Door Albelli op 4 mei 2020

Geen enkel digitaal scherm kan het gevoel van het vasthouden en het kijken naar je foto’s nabootsen. Onze albelli fotoproducten zijn perfect om je meest bijzondere momenten weer te geven op een manier waar je jarenlang plezier aan kan beleven. Bekijk hier hoe eenvoudig het kan zijn om je eigen gepersonaliseerde fotoboek te ontwerpen, je huis op te frissen met wanddecoratie of gewoon enkele mooie foto-afdrukken te maken van bijzondere momenten. Je zal zelf zien dat het ontwerpen van albelli fotoproducten echt kinderspel is.

  • Ontwerp prachtige fotoproducten met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Het is eenvoudig om de foto’s van je smartphone te printen

We weten dat het erg makkelijk is om al je foto’s gewoon op je smartphone te laten staan. Het is dan ook fantastisch dat we nu altijd een camera bij ons hebben zodat we alle bijzondere momenten vast kunnen leggen. Maar het is natuurlijk wel vervelend wanneer je smartphone stuk gaat of wanneer je hem verliest en je daardoor al je foto’s kwijt bent. Als je net zoals ons bent, heb je ook honderden, of misschien wel meer, foto’s op je smartphone staan. Het zijn er zoveel, dat het lastig wordt om er echt van te genieten. Met albelli is het echt eenvoudig om je favoriete foto’s op je smartphone op hoogstaand papier te laten printen. Met behulp van onze eenvoudige app, kan je de gewenste foto’s selecteren en ze meteen vanop je smartphoto bestellen. We hebben ook heel wat creatieve ideetjes voor het decoreren van je huis met behulp van onze foto-afdrukken. Het enige wat je moet doen, is deze drie stappen volgen:

1 – Download onze app
2 – Selecteer de foto’s die je wil printen
3 – Laat ze bij jou leveren in slechts enkele klikken

creëer nu

Maak die ene bijzondere foto, nog specialer

Het maakt niet uit hoeveel foto’s je al hebt genomen, er zitten er altijd enkele tussen die echt, echt bijzonder zijn. Die ene foto die een prachtig moment op je huwelijksfeest weergeeft, een familiefoto of een mooie herinnering van je vakantie – het maakt niet uit welke foto jouw favoriet is, die foto verdient gewoon meer dan een gewone foto-afdruk. Je kan die foto op een bijzondere manier tegen je muur weergeven. Van het printen op aluminium tot canvas, bij ons kan je terecht voor het perfecte formaat dat bij eender welke foto en eender welk huis past. Het ontwerpen ervan is heel eenvoudig en je kan je wanddecoratie bovendien vanop elk toestel bestellen met onze albelli software of via de app. Het ontwerpen van je eigen wanddecoratie met je favoriete foto is erg eenvoudig:

1 – Beslis waar je je bijzondere foto gaat weergeven
2 – Selecteer de perfecte grootte en materiaal
3 – Geniet van de nieuwe look in je kamer

creëer nu

Maak je eigen fotoboek

Je kiest volledig zelf wat je met je fotoboek wil doen: een leuk koffietafelboek, een manier om al je vakantieplekken te herinneren of een intiem overzicht van je familie en alle momenten die jullie gedeeld hebben. Een foto zegt meer dan duizend woorden en een fotoboek is dus perfect om een verhaal na te vertellen. Jij bepaalt welk verhaal er verteld wordt. Het ontwerpen van je eigen albelli fotoboek is erg eenvoudig en je kan gebruik maken van honderden vooraf ontworpen indelingen, clipart, kaders, sjablonen en achtergrondkleuren om je foto’s precies weer te geven zoals jij het wil. Als je geen tijd hebt om elke pagina te ontwerpen of als je het gewoon liefst zo makkelijk mogelijk wil maken, kan je gebruik maken van onze albelli Smart Assistant. Hij selecteert alle foto’s voor je waardoor je meer tijd hebt om je met het creatieve deel bezig te houden. Om je gepersonaliseerd fotoboek te ontwerpen, hoef je alleen maar deze drie dingen te doen:

1 – Selecteer de foto’s die je verhaal vertellen
2 – Ga creatief aan de slag met de indelingen en het design
3 – Geniet steeds opnieuw van al je favoriete momenten.

creëer nu

Als je je een beetje overweldigd voelt door de hoeveelheid foto’s die je op je apparaten hebt staan, maak je dan geen zorgen, albelli staat klaar om je te helpen. Bekijk onze tips over hoe je je foto’s kan organiseren, en je zal merken dat het sorteren van je camerarol veel gemakkelijker wordt. Bij albelli kan je niet alleen terecht voor foto’s, foto-afdrukken en fotoboeken, we hebben ook heel wat andere fotoproducten gaande van posters tot kalenders, mokken en kaarten. Het enige wat je hoeft te doen is naar onze startpagina gaan en aan de slag gaan.