We proberen om de dingen altijd zo eenvoudig mogelijk te maken zodat je probleemloos fotoproducten kan ontwerpen. Aangezien zowat iedereen altijd zijn smartphone bij de hand heeft, leek het ons een goed idee om het ontwerpen via een app mogelijk te maken. Zodra je onze gebruiksvriendelijke albelli app hebt gedownload, kan je onze fotoproducten rechtstreeks vanuit je camera op je smartphone ontwerpen. Je kan zelfs fotoboeken maken van albums die je op Facebook gemaakt hebt of van je Instagram feed. Het enige wat je hoeft te doen is enkele keren klikken en je fotoboek, kalender, wanddecoratie of foto-afdrukken verzenden om ze door ons te laten printen.

Ga creatief aan de slag op weg naar je werk

We hebben bijna allemaal een verzameling foto’s op onze smartphone staan. Download onze app en maak het heel eenvoudig om je gepersonaliseerde fotoproducten te maken. Tijdens het pendelen naar je werk kan je dus creatief aan de slag gaan. In plaats van op internet te surfen, kan je onderweg een geweldig fotoboek maken, je eigen gepersonaliseerde kalender ontwerpen en zelfs wanddecoratie creëren. Breng je favoriete herinneringen tot leven tijdens het pendelen.

Maak wat leuks tijdens je lunchpauze

Als je tijdens je lunchpauze even wat tijd hebt voor jezelf, kan je wat leuks maken met de foto’s op je smartphone. Zodra je onze app gedownload hebt, kan je door je favoriete herinneringen scrollen in je albums en er zo eentje uitkiezen om er een fotoproduct van te maken. Zo eenvoudig is het. Het is een geweldige manier om even te ontspannen en stil te staan bij je favoriete mensen en plaatsen.

Het is echt kinderspel

Onze app is erg gebruiksvriendelijk, je kan het bij manier van spreken zelfs gebruiken tijdens een wandeling in het park. Het maakt niet uit of je foto’s gebruikt die al op je telefoon staan of dat je een fotoboek maakt van foto’s die je tijdens het wandelen maakt. De albelli app is erg gebruiksvriendelijk. Kies welk fotoproduct je wil maken, voeg je foto’s toe en ga aan de slag.

Tussen je trainingen door

Als je tijdens het sporten even tot rust wil komen om te stretchen en jezelf te hydrateren, kan je van deze pauze ook gebruik maken om foto’s van je vooruitgang te maken. Of je kan ervoor kiezen om een kalender te maken met je persoonlijke schema erop. Of misschien wil je liever een fotomok om er je energiedrank uit te drinken. Download de app en voeg de foto’s toe aan het product dat je wil maken.

Ontwerp terwijl je wacht

Als je kinderen hebt die een teamsport spelen of zich pas hebben aangesloten bij een club, dan breng je vast heel wat tijd door in je auto terwijl je op hen wacht. Je kan deze tijd perfect creatief gebruiken! Zet je favoriete podcast op en open de albelli app op je telefoon. Je kan een fotoboeken maken, nieuwe wanddecoratie voor in huis creëren of een gepersonaliseerde kalender ontwerpen. Eentje met daarin al je favoriete foto’s en alle trainingsdagen, wedstrijden en clubmeetingen voor de rest van het jaar. Misschien heb je wel tijd genoeg om van elk eentje te maken. Vergeet gewoon niet dat je app altijd klaar is om te ontwerpen.

Ontspannen op de zetel

Iedereen vindt het leuk om tot rust te komen op de zetel en door je foto’s te scrollen. Met de albelli app kan je wat moois ontwerpen terwijl je dat doet. Kies je favoriete momenten en herinneringen uit en upload ze in onze app. Maak een fotoboek terwijl je terugdenkt aan je mooiste reizen of herbeleef je mooiste momenten van vorig jaar uit je eigen omgeving. Creëer mooie wanddecoratie met je mooiste foto’s van landschappen, portretten of vrienden. Of toon trots die ene kunstzinnige foto die je ooit nam. Het maakt niet uit wat je beslist om te maken, het zal ongetwijfeld twee keer glimlach op je gezicht toveren. De eerste keer tijdens het maken ervan en de tweede keer wanneer het bij je thuis wordt afgeleverd.

De albelli app is gebruiksvriendelijk, we kunnen het niet genoeg herhalen! Probeer het zelf eens uit door het hier te downloaden en ontdek zelf wat we bedoelen. We zouden heel graag de fotoproducten die je maakt willen zien, dus vergeet ze zeker niet te delen op Facebook en Instagram. Wat je ook wil maken, klik gewoon op de knop hieronder en ga aan de slag.

creëer nu

Reacties