Er is voor iedereen een geschikte manier om een fotoboek te maken. Ben je een creatieveling die ervan houdt om alles tot in de puntjes uit te werken? Geef zelf vorm aan je fotoboek. Wil je snel en gemakkelijk een fotoboek maken? Kies dan voor Smart Assistant. Heb je hulp nodig met je ontwerp? Je kan onze mooie sjablonen heel eenvoudig aanpassen.

Als je al fan bent van onze themaboeken, dan zal je onze thema-indelingen voor de Mac editor zeker waarderen. Net als bij onze themaboeken wordt het paginaontwerp voor je gedaan: van achtergronden tot fotocompositie en van tekststijlen tot illustraties. Maar je moet niet hetzelfde thema in het hele boek gebruiken. Met thema-indelingen voor onze Mac editor kan je in één boek zoveel ontwerpstijlen combineren als je maar wil.

Vind je favoriete indeling

Ga naar het fotoboekprogramma van albelli dat je voor je Mac hebt gedownload. Je vindt onze thema-indelingen onder ‘Mijn indelingen’ en ‘albelli indelingen’. Blader door de lijst met categorieën voor de indeling van jouw keuze. We hebben verschillende thema’s voor je, zoals reizen, jaarboeken, bruiloften en baby’s. We blijven deze lijst aanvullen, dus kijk regelmatig voor onze nieuwste ontwerpen.

Fotoboek met thema-indeling

Een fotoboek maken met onze thema-indelingen is heel eenvoudig. Volg deze stappen om aan de slag te gaan.

  1. Gebruik de pijlen naar links en naar rechts in het paneel met thema-indelingen om door de ontwerpen te bladeren. Als je je favoriet hebt gevonden, klik je op de downloadknop.
  2. Als je de indeling hebt gedownload, vind je twee versies ervan opgeslagen onder een categorienaam; een ontwerp voor een enkele pagina en een ontwerp voor een dubbele pagina. Klik op de knop voor de enkele of dubbele pagina om tussen de twee versies te kiezen.
  3. Als je de gewenste indeling aan je fotoboek wilt toevoegen, sleep je deze naar de enkele of dubbele pagina of klik je rechtsonder op ‘Toepassen’. Snelle tip: je kunt een thema-indeling toepassen op een lege pagina of een pagina waaraan je al foto’s hebt toegevoegd.
  4. Als je de thema-indeling hebt toegevoegd, kan je deze zo veel of zo weinig aanpassen als je zelf wil.

Laat je inspireren voor je volgende fotoboek

Nu je weet hoe je indelingen kan toevoegen, kan je een stijl gaan kiezen. Er is al een grote selectie thema’s om uit te proberen. Ontdekkingsreizigers zullen dol zijn op onze indelingen voor reisfotoboeken. De ontwerpen in tijdschriftenstijl en Scandinavische kleurenschema’s zijn ideaal voor een strakke en ‘clean’ look waarbij jouw foto’s je verhaal vertellen. Ze hebben allemaal tekstvakken om je te helpen de bijschriften bij je reisfoto’s te plaatsen, zodat je elke stap van je laatste reis opnieuw kan beleven.

Voor pasgetrouwden, aanstaande bruiden of bruidegoms, en echtparen die al een leven lang geweldige momenten hebben gedeeld is onze categorie Bruiloft ideaal om jullie grote dag te herbeleven. Of je nu kiest voor chic zwart-wit of klassiek, je maakt het perfecte aandenken om samen op terug te kijken.

Als je een boek wilt maken van alle avonturen van je (klein)kinderen, kijk dan eens bij onze baby-, kinder- en feestcategorieën. Er zijn tal van kleurrijke en speelse ontwerpen met veel persoonlijkheid, net als je (klein)kinderen, dus het perfecte ontwerp is zo gevonden om al die mooie momenten te tonen.

Nu ben je helemaal klaar om onze thema-indelingen uit te proberen. Ga naar onze Mac editor, selecteer het albelli fotoboek dat je wilt maken en kies vervolgens een indelingsstijl om met je foto’s te schitteren.

creëer nu

Reacties