We hebben gelezen hoe Mama Margaritha te werk gaat bij het samenstellen van een fotoboek, dus nu is het tijd om het eindresultaat te bekijken.

Hieronder laat ze zien wat ze heeft gemaakt, waar ze het fotoboek in huis heeft liggen en waarom ze zo graag fotoboeken maakt met albelli.

Je fotoboek ziet er fantastisch uit. Kan je wat vertellen over de kwaliteit van het product?

Hij ligt aangenaam zwaar in de hand, dat vind ik fijn. Hij voelt stevig aan, van goede kwaliteit en het is iets dat je voor lange tijd kan bewaren en in huis wilt laten zien. De afdrukken vind ik erg mooi, hoewel ik voor een XL-formaat heb gekozen zijn de foto’s nog steeds mooi scherp.

De afdrukkwaliteit is erg goed. De pagina’s zijn mooi glad en strak. Het voelt gewoon aan als iets heel speciaals, dat we als familie zullen koesteren.

Voor welke speciale optie heb je gekozen?

Ik heb gekozen voor de volledige foto op kaft. Ik vind het effect van de volledige foto op kaft geweldig, vooral als je het fotoboek zichtbaar in huis neerzet of neerlegt. Het is echt een mooie optie.

Waarom vind je het leuk om fotoproducten te maken?

Tijdens het maken van fotoboek kan ik maar één ding denken; wat zullen mijn kinderen er over 15 of 20 jaar van vinden? Ik hoop echt dat ze, wanneer ze volwassen zijn, met plezier door de fotoboeken bladeren die we voor ze hebben gemaakt. Dat is waar ik het meest aan denk tijdens het maken van een fotoboek!

Dus ze moeten ze wel mooi vinden, haha.

Wat doe je met je fotoboek zodra hij klaar is?

We leggen hem op het dressoir of op de salontafel. Of onder de bloemen op de eettafel. Dat verschilt per week. Maar hij blijft altijd in het zicht, want ik laat hem graag zien aan vrienden en familie!

Tot slot, heb je wel eens je smartphone gebruikt om een fotoproduct te maken?

JA! Een paar maanden geleden. Deze keer heb ik het niet via mijn smartphone gedaan, omdat alle foto’s op mijn computer stonden, maar de smartphone app werkt erg snel! Je kunt je fotoboek letterlijk binnen 15 minuten af hebben. Ik vond het vooral prettig dat ik foto’s vanuit social media, bijvoorbeeld vanuit Instagram, zo in het fotoboek kon zetten. Ik ga het zeker nog vaker gebruiken!

shop nu

Ben je geïnspireerd? Bekijk onze fotoboek-pagina en vind het soort fotoboek dat bij jou past.

Reacties