Hoogglans pagina’s zijn een eenvoudige manier om je foto’s nog beter tot uiting te laten komen. Bovendien laten ze jouw fotoboeken er extra speciaal uitzien. De hoogglans afwerking brengt alle details in je foto’s naar voren, of ze nu zwart-wit of kleurrijk zijn.

Wat zijn hoogglans pagina’s?

Het hoogglans papier voor onze fotoboeken is net als traditioneel papier, maar dan hoogglansr en gladder. Onze hoogglans afwerking is speciaal gemaakt met een aangepaste uv-laag waardoor je foto’s er jarenlang mooi blijven uitzien.

Wat maakt ze zo special?

Hoogglans pagina’s zijn een perfecte manier om je foto’s er helder en duidelijk uit te laten zien. Ze geven meer diepte en dimensie aan de details en kleuren van je favoriete foto’s en geven ze een hogere kleurdichtheid, optimale kleurgradatie en perfecte beeldscherpte.

Wanneer moet ik hoogglans pagina’s gebruiken?

Onze hoogglans afwerking is perfect voor veel verschillende soorten fotografie. Door de beeldscherpte komen de donkere en kleurrijke tinten in je foto’s beter tot hun recht. Natuurlijk zijn er een paar stijlen waarvan wij denken dat ze je foto’s echt zullen laten schitteren met een hoogglans afwerking.

Kleurrijke close-ups

Maak je graag prachtige close-up foto’s van bloemen en planten? Dan zijn hoogglans pagina’s perfect voor jou. Door de hoge kleurdichtheid komen je close-ups echt tot leven omdat de tinten en kleuren meer contrast vertonen.

Architectuurfoto’s

Hoogglans pagina’s zijn perfect voor vakantiefoto’s van bezienswaardigheden of foto’s van gebouwen. Het kleurverloop maakt details in je foto’s extra duidelijk, voor een professioneel ogend resultaat.

Zwart-witfoto’s

Als je oude zwart-witfoto’s bekijkt, is je vast wel eens opgevallen dat ze soms wat vervagen. Met onze hoogglans pagina’s is dat verleden tijd en springen ook deze foto’s er echt uit in je nieuwe fotoboek.

Hoe krijg ik hoogglans pagina’s in mijn fotoboek?

Dat is heel eenvoudig. Selecteer gewoon de optie voor hoogglans pagina’s in het winkelmandje.

Welk formaat fotoboek moet ik maken?

Je kunt hoogglans pagina’s toevoegen aan fotoboeken van elk formaat.

We hopen dat dit je helpt bij het maken van je fotoboek en we zijn ervan overtuigd dat je onze glanzende pagina’s geweldig zult vinden. Ga je voor het eerst een fotoboek maken of wil je meer weten over hoe je gemakkelijk je eigen fotoboek maakt? Bekijk dan onze drie eenvoudige manieren om een fotoboek te maken. Je kan zelfs onze optie voor platliggend premium gebruiken om je fotoboek nog specialer te maken. Ben je klaar? Deel dan je creaties met ons op social media met #albelli.

Aan de slag

Reacties