Foto postkaart

Of je nu naar een exotische plek gaat of een kort weekendtripje hebt geboekt, je familie en vrienden willen natuurlijk graag iets van je horen. In plaats van een standaard kaartje te sturen is het veel leuker om een eigen fotokaart te maken als een persoonlijker alternatief!

Volg onze stap-voor-stapinstructies

Plan!

Zelf postkaarten maken

Gebruik je vrije tijd op vakantie niet alleen om te relaxen maar ook om de perfecte vakantiefoto te maken voor je postkaarten. Plaats al je favoriete foto’s in een map zodat je er makkelijk bij kan vanuit het kaartontwerpprogramma.

Ontwerp!

Postkaarten bestellen

Gebruik ons kaartontwerpprogramma om je kaart van het begin tot het eind te ontwerpen. Je kunt zoveel vakantiefoto’s gebruiken als je maar wilt en je ontwerpen persoonlijker maken met achtergronden, clipart en andere opmaakopties. Voeg een persoonlijk tekstje toe om een glimlach op het gezicht van je familie en vrienden te toveren.

Verstuur!

Onze kaarten worden geleverd in pakketten van tien stuks, dus je hebt er genoeg om naar vrienden en familie te sturen. Hou er zelf ook één als aandenken aan je vakantie.

Postkaarten ontwerpen

Dat was het! De perfecte manier om je dierbaren te laten weten dat je aan ze hebt gedacht.

Bekijk ook eens onze uitnodigingen maken, postkaart maken en verjaardagskaart maken pagina’s voor inspiratie over het maken van uitnodigingen, postkaarten en verjaardagskaarten.

Reacties