Dubbele fotokaarten

Dubbele fotokaarten

Er is maar één ding leuker dan het ontvangen van een mooie en gepersonaliseerde fotokaart: er zelf één ontwerpen en versturen. Bij albelli hebben we een ruime collectie dubbele fotokaarten, allemaal gemaakt van hoogwaardig papier en met enveloppes om je echt op weg te helpen. Bekijk onze handleiding voor het ontwerpen van gepersonaliseerde en dubbele fotokaarten om meer uit je momenten te halen.

  • Premium dubbele fotokaarten ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je dubbele fotokaarten

 

Dubbele fotokaarten

Gepersonaliseerde dubbele fotokaarten zijn perfect om nieuw leven in de familie, een leuk feestje voor vrienden, een huwelijk of een doop te vieren of gewoon om iemand een zalig kerstfeest of een leuke verjaardag toe te wensen. Bij albelli vind je bijna alle mogelijke sjablonen of je kan ervoor kiezen om alles vanaf nul zelf te ontwerpen. Ga naar het gedeelte ‘Gepersonaliseerde kaarten’ op de albelli website en ga aan de slag.

Hoe kan je gepersonaliseerde dubbele fotokaarten ontwerpen

Het ontwerpen van je gepersonaliseerde en dubbele kaartjes was nog nooit zo eenvoudig als met albelli. Selecteer het evenement waarvoor je een fotokaart wil creëren (of ‘Ontwerp zelf’) en kies dan nog het gewenste type papier. Vink het vakje ‘Dubbele fotokaarten’ aan en begin te personaliseren in het online albelli fotoprogramma. Hier kan je foto’s uploaden, een indeling kiezen, tekst, kaders en achtergronden en nog veel meer, toevoegen.

Je dubbele fotokaarten bestellen

Wanneer je tevreden bent met je gepersonaliseerde, dubbele fotokaarten, klik je op de knop ‘Toevoegen aan winkelmandje’, je kan dan kiezen uit twee formaten: 10×15 cm of 13×19 cm. Nadat je je keuze gemaakt hebt, ben je bijna klaar om te gaan betalen. Kies het aantal kaarten dat je wil – van 10 tot 1000 – en de gewenste finish. Vergeet ook niet dat de envelopjes voor je fotokaarten steeds inbegrepen zijn. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je betaalgegevens invullen.

Ga aan de slag

Rated 4.4 of 5 based on 13272 reviews
 
Prima kaarten

Prima kaarten, zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Lees meer

– Kim
 
 
Diverse fotoprinten door ALBELLI

Al vele jaren bestel ik fotoboeken in diverse maten, kalenders, grote foto's op plexiglas, Nieuwjaarskaarten, jubileumkaarten, menu's voor op de tafel, enz ..... nog NOOIT is bij ALBELLI ook maar één foutje voorgekomen. Professionaliteit, perfecte ... Lees meer

– Paul
 
 
Kalender en fotokaarten voldoen aan…

Kalender en fotokaarten voldoen aan onze verwachtingen
Lees meer

– Heidi
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.