Glanzende foto-afdrukken

Glanzende foto-afdrukken

Foto-afdrukken met glanzende finish zorgen extra glans en accentueren de felle kleuren in je foto. De perfecte manier om wat kleur aan je huis toe te voegen. Bekijk onze handleiding over het kiezen voor glanzende foto’s met albelli.

  • Kies een glanzende finish voor je foto-afdruk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Glanzende foto-afdrukken maken

 

Wat zijn glanzende foto-afdrukken?

Als je aan foto’s denkt, denk je ook meteen aan glans. Het is dan ook de meest voorkomende afwerking voor ontwikkelde foto’s. Ze worden zo genoemd omdat er een glanzende laag over de foto wordt aangebracht, waardoor er een glanzende en reflecterende afwerking ontstaat. De reden dat veel mensen bij hun albelli foto-afdrukken voor een glanzende afwerking kiezen, is dat de glanslaag de kleurintensiteit en de scherpte accentueert, waardoor het papier en de foto’s een luxueuzere afwerking krijgen.

Hoe kan je glanzende foto-afdrukken maken

Om een glanzende foto-afdruk te ontwerpen, ga je eenvoudigweg naar de sectie Foto-afdrukken op de albelli website. Hier selecteer je dan of je premium, large premium of retro-afdrukken wilt. In het volgende scherm word je dan gevraagd om je selectie foto’s te uploaden. Als je van mening verandert en beslist dat je toch een ander formaat foto’s wil nadat je ze geüpload hebt, dan kan je dit wijzigen door voor elke foto een andere grootte in de vervolgkeuzelijst aan te duiden.

Je glanzende foto-afdruk bestellen

Nu je foto’s geüpload zijn en je het gewenste formaat hebt uitgekozen, is het tijd om ze om te toveren tot glanzende foto-afdrukken. Ga gewoon naar de knop “Extra’s” bovenaan rechts, hier kan je dan kiezen voor de optie glans. Zo! Dat is alles wat je hoeft te doen! Je hoeft je glanzende foto-afdrukken nu alleen nog maar online te bestellen. Daarna word je doorgestuurd naar het betaalproces.

Ga aan de slag

Rated 4.6 of 5 based on 12479 reviews
 
Premium Formaat 10 cm

Zowel de oprecht vriendelijke en behulpzame klanten service is voor mij heel belangrijk . De producten zoals fotoboeken en fotoafdrukken zijn bovendien van top kwaliteit. Indien er toch ergens een foutje n je fotoboek opduikt is bij dit bedrijf 100 p... Lees meer

– Mieke Claeys
 
 
vlotte en snelle service

vlotte en snelle service. Mooie kwaliteit ven het fotoboekje en de fotoafdrukken
Lees meer

– Mona Ceron
 
 
Heel blij met het resultaat van het …

Heel blij met het resultaat van het fotoboek en de foto afdrukken zijn van goede kwaliteit.
Lees meer

– Veerle
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.