Glanzende foto-afdrukken

Foto-afdrukken met glanzende finish zorgen extra glans en accentueren de felle kleuren in je foto. De perfecte manier om wat kleur aan je huis toe te voegen. Bekijk onze handleiding over het kiezen voor glanzende foto’s met albelli.

  • Kies een glanzende finish voor je foto-afdruk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Glanzende foto-afdrukken maken

Wat zijn glanzende foto-afdrukken?

Als je aan foto’s denkt, denk je ook meteen aan glans. Het is dan ook de meest voorkomende afwerking voor ontwikkelde foto’s. Ze worden zo genoemd omdat er een glanzende laag over de foto wordt aangebracht, waardoor er een glanzende en reflecterende afwerking ontstaat. De reden dat veel mensen bij hun albelli foto-afdrukken voor een glanzende afwerking kiezen, is dat de glanslaag de kleurintensiteit en de scherpte accentueert, waardoor het papier en de foto’s een luxueuzere afwerking krijgen.

Hoe kan je glanzende foto-afdrukken maken

Om een glanzende foto-afdruk te ontwerpen, ga je eenvoudigweg naar de sectie Foto-afdrukken op de albelli website. Hier selecteer je dan of je premium, large premium of retro-afdrukken wilt. In het volgende scherm word je dan gevraagd om je selectie foto’s te uploaden. Als je van mening verandert en beslist dat je toch een ander formaat foto’s wil nadat je ze geüpload hebt, dan kan je dit wijzigen door voor elke foto een andere grootte in de vervolgkeuzelijst aan te duiden.

Je glanzende foto-afdruk bestellen

Nu je foto’s geüpload zijn en je het gewenste formaat hebt uitgekozen, is het tijd om ze om te toveren tot glanzende foto-afdrukken. Ga gewoon naar de knop “Extra’s” bovenaan rechts, hier kan je dan kiezen voor de optie glans. Zo! Dat is alles wat je hoeft te doen! Je hoeft je glanzende foto-afdrukken nu alleen nog maar online te bestellen. Daarna word je doorgestuurd naar het betaalproces.