Vertel het verhaal van jouw jaar in een jaarboek

2020 was een uniek jaar, het is daarom zeker een leuk idee om het nooit te vergeten met behulp van een jaarboek. Virtuele afspraken met vrienden, wandelingen in de natuur en lockdown verjaardagen, een mooi fotoboek is de beste manier om alle unieke momenten te verzamelen voor de volgende generaties.

Our house of brands

Bewaar alle kleine momenten in een jaarboek

2020 was dan een jaar zonder grote evenementen en feestjes, maar dat betekent wel dat we de tijd hebben kunnen nemen om van de kleine dingen te genieten. Denk maar aan een wandeling in het park, mooie zonsondergangen en avonturen dichtbij huis.

Blijf in contact met je familie en vrienden

Een fotoboek is een leuke manier om in contact te blijven, ook als je geliefden er niet bij hebben kunnen zijn tijdens alle mooie momenten. Van de eerste jaren van je kind tot herinneringen met familie en vrienden (zelfs op afstand), maak een fotoboek boordevol herinneringen.

Our house of brands

Mooie vooraf ontworpen designs voor je jaarboek

Onze designers hebben prachtige ontwerpen gemaakt om jouw jaarboek er beter uit te laten zien dan ooit. Het was nog nooit zo eenvoudig om het perfecte fotoboek te ontwerpen.

  • BESTSELLER
  • BESTSELLER
  • Het klassieke jaarboek

   Ons best verkopend themaboek voor klassieke fotoboeken laat zien dat het nog nooit zo makkelijk was om een minimalistisch fotoboek van het voorbije jaar of decennium te ontwerpen.
   Ontdek dit design

  • Het jaarboek met titel

   Dit moderne vooraf ontworpen design heeft een grote, opvallende titel op de voorkant die meteen de aandacht van iedereen zal weten trekken. Je zou bijvoorbeeld eentje voor elke maand kunnen maken zodat je een volledige set hebt.
   Ontdek dit design

  • staycation jaarboek
  • staycation jaarboek
  • Het staycation boek

   In 2020 beleefden we onze avonturen dicht bij huis, maar dat betekent niet dat ze minder bijzonder waren. Gebruik dit vooraf ontworpen design om een geweldig staycation fotoboek vol met foto’s van je trips in 2020 (zelfs al waren ze in je eigen stad) te maken.
   Ontdek dit design

  • Je jaarboek als knipselboek
  • Het jaarboek in de stijl van een knipselboek

   2020 bestond voor vele mensen vooral uit tijd doorbrengen met je gezin en samen lange wandelingen maken, je kan al deze unieke momenten herinneringen in een fotoboek in de stijl van een knipselboek. Dit vooraf ontworpen design wordt aangevuld met handgeschreven lettertypes en clipart.
   Ontdek dit design

  • Een ik-mis-jullie-boek
  • Een ik-mis-jullie-boek
  • Een ‘ik mis je’-boek

   Als je je geliefden dit jaar niet hebt kunnen zien, kan je een fotoboek vol herinneringen creëren die je graag met hen had willen delen. Perfect voor grootouders en ouders om hen te laten weten dat je hen mist. Een betekenisvol geschenk voor iedereen die je mist.
   Ontdek dit design

  • Een liefdesboek

   Maak een fotoboek vol met alle momenten die je hebt doorgebracht met je partner, van dates in de keuken tot filmavonden met Netflix. Of je kan ervoor kiezen om terug te kijken op jullie avonturen samen met een fotoboek vol met jullie mooiste momenten.
   Ontdek dit design

  • Een hobbyboek

   Er was heel wat tijd om oude hobby’s weer op te nemen (of nieuwe te leren). Je kan dus een fotoboek ontwerpen om je nieuwe skills te laten zien. Je kan bijvoorbeeld al je geslaagde gerechten van 2020 verzamelen in een receptenboek.
   Ontdek dit design

  • Kies jouw thema

   We hebben meer dan 150 ontwerpen waar je uit kunt kiezen, dus je vindt er zeker een die past bij de herinneringen waarvan je een fotoboek wilt maken.
   Bekijk alle themaboeken

   Deze professionele ontwerpen zijn alleen beschikbaar als je een fotoboek op een desktop maakt.

Jouw jaarboek, gemaakt op jouw manier

Of je nu liever urenlang tijd spendeert om je eigen jaarboek te ontwerpen of liever ons het harde werk laat doen, je kiest zelf hoe je je jaarboek maakt.

  • Zin om creatief aan de slag te gaan?

   Ontwerp zelf: ontwerp je jaarboek helemaal zelf met de eindeloze creatieve mogelijkheden van onze programma’s.
   Waar je ook bent, met onze app kun je altijd aan de slag om jouw fotoboek te maken.

   AAN DE SLAG

  • Geen tijd om je jaarboek te maken?

   Kies Smart Assistant: upload al je foto’s van het voorbije jaar en wij zorgen voor een mooie lay-out. Je kan alles daarna zelf personaliseren zodat je je volledige creatieve vrijheid behoudt.

   AAN DE SLAG

   Onze Smart Assistant is alleen beschikbaar op dekstop.

Bekijk waarom onze klanten gek zijn op onze fotoboeken

Rated 4.6 of 5 based on 12086 reviews
 
Een fotoboeken maken van een leuke

Een fotoboeken maken van een leuke gebeurtenis is super eenvoudig. Alle foto ‘s er in gestopt dankzij het aangeboden programma. Heel leuke herinnering !
Lees meer

– Mieke
 
 
een aanrader

interessante promotie, 40% korting bij 3 fotoboeken!
Lees meer

– Marleen
 
 
Zo bekwam ons reisboek een jaarlijkse must-have

Het realiseren van een fotoboek is een must. Via jullie site is creëren een plezier, vele mogelijkheden qua lay-out, heel handig te bewerken, kortom een leuke herbeleving van een supertoffe reis. Zo blijft de herinnering steeds helder en kan je uitp... Lees meer

– Tom Delbarre
 

Volg ons op sociale media voor meer tips


Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.