Informatie over onze kerstleveringen: nog meer mensen dan vorig jaar, zullen dit jaar hun kerstcadeaus online kopen. Ondanks dat we er helemaal klaar voor zijn, adviseren we je op tijd te bestellen. Ook voor onze bezorgpartners is dit een enorm drukke periode. Op deze manier helpen we elkaar om samen deze kerst tot een feest te maken.

Maandkalender maken

Maandkalender maken

 

Maak je eigen maandkalender

Maandkalender 2018 maken

De mooiste maandkalender maak je zelf met je eigen foto’s. Geef elke maand een mooie, grote foto of een fotocollage en beleef die onvergetelijke momenten steeds opnieuw. Een maandkalender met je eigen foto’s is ook een leuk en gepersonaliseerd cadeau. Daarnaast is een maandkalender maken eenvoudig, wanneer je gebruik maakt van een van de vele templates die albelli voor je heeft gemaakt. Je kunt ook voorbeelden bekijken om meer inspiratie te krijgen, mocht dat nodig zijn. Zit je zelf vol goeie ideeën, dan probeer je die naar hartenlust uit. Zelf een maandkalender maken zorgt voor een unieke kalender waarin ruimte is voor creativiteit en persoonlijkheid. Je kunt je maandkalender voor 2018 ontwerpen of je kunt er een projectje voor het hele gezin van maken. Wil je een maandkalender maken met foto’s, dan is het een aanrader om iedereen enkele foto’s te laten uitkiezen die hij of zij het leukst vindt. Zo krijg je een gevarieerd en kwalitatief resultaat dat helemaal bij je gezin past.

Kies je maandkalender formaat

Bij albelli kun je kiezen uit drie formaten voor je kalender. Alle drie hebben ze 12 kalenderbladen met ruimte voor een grote foto en een duidelijk maandoverzicht.

  • Maandkalender vierkant, 20 x 20 cm
  • Maandkalender A4, 20 x 30 cm
  • Maandkalender dubbel A4, 30 x 40 cm

Maandkalenders van 2018

Met een maandkalender voor 2018 wordt plannen een plezier. Maar niet alleen het gebruik van de maandkalender is fijn, ook de maandkalender voor 2018 maken, is bijzonder leuk om te doen. Bij albelli kun je zelf een maandkalender maken door gebruik te maken van templates, je eigen foto’s, tekst en afbeeldingen. Zo creëer je op een eenvoudige manier een kalender die helemaal bij je past en vol leuke beelden staat van geweldige momenten die je nog eens wil herleven. Wanneer je door de maandkalender bladert, kijk je terug op feestjes, vakanties of je familie, afhankelijk van de foto’s die je gekozen hebt. En intussen ben je volop bezig met het beleven en vastleggen van nieuwe momenten voor je maandkalender van 2019.

Leuke maandkalenders

Er zijn verschillende voordelen wanneer je een maandkalender online maakt. Eerst en vooral kun je hem blijven aanpassen tot je er echt tevreden over bent. Bovendien wissel je in een handomdraai de template, teksten of foto’s. Idealiter maak je vooraf een mapje aan op de computer waarin je een selectie foto’s plaatst die je wilt gebruiken. Selecteer meer foto’s dan er passen op je maandkalender zodat je een keuze hebt. Eens de maandkalender online klaar is, heb je hem in een mum van tijd besteld. Zo ben je er zeker van dat je een leuke maandkalender voor 2018 hebt. Behalve voor jezelf kan je ook een leuke maandkalender kopen als geschenk. Gebruik in dat geval foto’s die passen bij de persoon die deze unieke maandkalender van je krijgt.

Haarscherpe afdruk op kwaliteitspapier

Een maandkalender blijft een jaar lang in beeld. De moeite waard dus om er iets moois van te maken. De maandkalenders van albelli zijn niet alleen praktisch, maar ook een pronkstuk voor aan de muur. Wij zorgen dat je foto’s haarscherp worden afgedrukt op kwaliteitsvol papier.

Kies voor ons standaardpapier met een matte, extra matte of hoogglans afwerking, of voor premium fotopapier voor een meer luxueuze weergave.

Creatief met het opmaakprogramma

Je eigen maandkalender maken is leuk en heel gemakkelijk. Bij albelli hebben we een intuïtief kalenderprogramma. Als je er eenmaal mee bezig bent, gaat het bijna vanzelf. Upload je foto’s, voeg achtergronden toe en speel met kleuren, clipart en kaders, tot je helemaal tevreden bent met je ontwerp.

Tips voor het maken van een maandkalender

Zet niet zomaar wat foto’s bij elkaar op je kalender, maar kies voor een thema. Dat kan van alles zijn: van gezinsleden tot vakanties, van de huisdieren tot de tuin in vier seizoenen. Zoek je inspiratie? Hier vind je ideeën voor je kalender of bekijk eens onze familiekalender pagina.

Wij hebben een kalender-ontwerp programma ontwikkelt wat het heel gemakkelijk maakt om een maandkalender te maken. Je kiest simpelweg een thema uit en kunt foto’s importeren in het programma. De foto’s kan je in ons programma vergroten, verkleinen en draaien. Ook kan je ze net zolang heen en weer schuiven tot je de perfecte match hebt gevonden! Als je er niet uit komt kan je proberen een andere indeling te gebruiken of foto’s naar andere plaatsen te schuiven. Pas wanneer je helemaal tevreden bent zijn wij dat ook.

Geef een maandkalender als kerstcadeau

Kerstmis is hét moment om een kalender voor het nieuwe jaar cadeau te doen. Een zelfgemaakte kalender, met foto’s die je speciaal voor de ontvanger hebt uitgekozen, is een heel persoonlijk geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de leukste foto’s van de kleinkinderen voor opa en oma. Of kies je mooiste natuurfoto’s voor een vriend die van wandelen houdt. Kruip in de huid van de ontvanger en bedenk waar je hem of haar een plezier mee kan doen. Dan komt jouw kalender beslist op een ereplaats te hangen. Bekijk onze originele kerstcadeau tips pagina voor meer tips.

2018 Maandkalender kopen? Begin direct!

Natuurlijk is het belangrijk dat je de maandkalender voor 2018 op tijd in huis haalt zodat je er alvast de belangrijkste data op kunt aanduiden. Aarzel daarom niet langer en maak vandaag nog je maandkalender online. Je zult merken dat het een leuke activiteit is en zodra hij op punt staat, kun je de maandkalender kopen. Je krijgt hem snel in de bus, maar als je hem als geschenk hebt gemaakt, is het toch aangeraden om tijdig je maandkalender te kopen. Heb je een aantal superleuke foto’s uitgekozen, dan kun je de maandkalender nadien bewaren. Na enkele jaren heb je een overzicht van al je leukste momenten per maand.

Wanddecoratie

Wanneer je door je fotobestand bladert om foto’s voor je kalender uit te zoeken, is er altijd wel één foto die er uitspringt. Een foto waarmee je de sfeer bijzonder goed hebt getroffen, of die een mooie herinnering oproept. Een foto, waar je méér mee wilt doen. Bekijk daarom eens onze uitgebreide wanddecoratie collectie.

Meer leuke dingen om met je foto’s te doen

Behalve kalenders en wanddecoratie, kun je bij albelli nog veel meer met je foto’s doen. Om je mooiste momenten te bewaren, of om vrienden en familie blij te maken met een origineel cadeau. Zo kun je een mooi fotoboek maken, je foto’s afdrukken, of kaarten maken met je eigen foto.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.