Originele kerstcadeaus en tips


Kerstcadeau tips: zo maak je originele kerstcadeaus

De leukste kerstcadeaus maak je zelf. Want met een eigengemaakt cadeau kun je precies uitdrukken wat je voelt voor je geliefde, je ouders of je vrienden. En je hoeft niet in je eentje te gaan zitten knutselen. Samen met albelli maak je kerstcadeaus die helemaal áf zijn. Snel en simpel. En perfect uitgevoerd naar jouw idee.

Onze top cadeautips voor Kerstmis:

Fotoboek maken

Op het eind van het jaar draaien we bij albelli altijd overuren om alle fotoboeken op tijd af te krijgen. Steeds meer mensen ontdekken het fotoboek als een geweldig kerstcadeau. Een mooi fotoboek, speciaal gemaakt voor een goede vriend of familielid, is misschien wel het meest gepersonaliseerde cadeau dat je kunt geven. En met ons even eenvoudige als veelzijdige fotoboekprogramma kan iedereen een schitterend resultaat bereiken. Hier zie je hoe je in 5 stappen binnen een uur een fotoboek maakt.

Tip: Een fotoboek als kerstgeschenk vraagt om een mooie uitvoering. Kies voor een sfeervol thema en een luxueuze afwerking, bijvoorbeeld met speciaal hoogglanspapier en een echt leren kaft.

Fotokalender 2017

Een kalender is een kerstcadeau dat een jaar lang meegaat. De moeite waard dus om daar iets moois en persoonlijks van te maken. Elke maand een nieuwe foto op de kalender, speciaal gekozen voor de ontvanger van het cadeau. De thema’s liggen voor het rapen: de kinderen, vakanties, huisdieren, de tuin of de natuur in vier seizoenen….

Foto’s afdrukken

Druk je foto’s af en hang ze bijvoorbeeld in de kerstboom. Je kan je foto’s op verschillende formaten laten afdrukken: staand, liggend of vierkant. Je kan kiezen uit glanzend of mat Fujifilm fotopapier, met of zonder witte rand om de foto’s en je kan kiezen uit verschillende filters. Bestel je foto-afdrukken snel en gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of computer, zodat je tijdens de kerst je favoriete momenten kan herbeleven.

Wanddecoratie

Je mooiste foto’s mogen gezien worden. In het groot. Druk daarom je foto af op canvas, aluminium, plexiglas of een van onze andere materialen voor gepersonaliseerde wanddecoraties. Een wanddecoratie is niet alleen een verrijking van je eigen leefruimte, maar ook een origineel en artistiek cadeau, dat helemaal past in de kerstsfeer. Twijfel je welk soort wanddecoratie je voor een cadeau moet kiezen? Kruip in de huid van de ontvanger en doe deze quiz.

Kerstkaarten

Kerstcadeaus, kerstboom, kerstverlichting, kerstdiner: in het rijtje van traditionele kerstgebruiken mogen de kerstkaarten natuurlijk niet ontbreken.

Je eigen kerstkaarten maken is bij albelli echt super eenvoudig en leuk om te doen. We hebben een groot aantal klassieke en moderne thema’s waar je uit kunt kiezen, maar je kan ook zelf een kaart maken. Wij hebben diverse clipart, kaders en achtergronden om mee te spelen en een galerij vol inspirerende voorbeelden. Voeg je meest sfeervolle foto en je eigen tekst toe en jouw kerstkaart komt dit jaar op de meest in het oog springende plek in de kerstboom te hangen of op de schoorsteen te staan!

Bekijk alle kerstkaarten

Nog meer originele kerstcadeaus

Bij albelli kun je met je foto’s een heleboel leuke en verrassende dingen doen. Al vanaf minder dan 10 euro vind je een origineel kerstcadeau. Een paar voorbeelden:

Foto-agenda

Een origineel cadeau voor het nieuwe jaar: maak je agenda met de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Je hebt 29 fotopagina’s tot je beschikking voor je gepersonaliseerd ‘jaaroverzicht’.

Verjaardagskalender

Een leuk alternatief voor een jaarkalender, speciaal voor vrienden of familieleden die dit jaar jouw verjaardag zijn vergeten…

Mokken bedrukken

Kies je grappigste foto om af te drukken op een stoere koffiemok van wit keramiek. Een cadeautje met een boodschap die elke dag overkomt.

GSM-hoesjes

Je kent vast wel iemand voor wie de smartphone het meest onmisbare bezit is. Een slijtvast GSM-hoesje, voorzien van je eigen foto scoort hoog als gepersonaliseerd kerstcadeau.

Vrolijk kerstfeest!

Wij wensen je niet alleen fijne feestdagen, we dragen ook graag ons steentje bij. We helpen je met voorbeelden en creatieve tips om de leukste cadeaus te maken. En al je vragen kun je direct stellen aan de medewerkers van onze klantendienst. Samen maken we er deze kerst iets moois van!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×