Covid-19 update: we produceren en leveren nog steeds alle producten, dus plaats gerust je albelli-bestelling. Wij nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om ons personeel te beschermen, maar we behouden daarbij de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent.Lees meer

 

Recepten fotoboek

Receptenboek maken

Je eigen receptenboek maken? Verzamel je beste recepten in een eigen receptenboek bij albelli. Begin direct met het samenstellen van jouw receptenboek!

  • Maak een fotoalbum van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online te bestellen

Maak je eigen foto receptenboek

Receptenboeken

Een receptenboek maken is de droom van elke keukenprins of prinses die ervan houdt om zelf creatief bezig te zijn in de keuken. Want als je echt goed bent, volg je niet gewoon de recepten van een ander, maar geef je er je eigen creatieve draai aan. En al die kleine veranderingen of toevoegingen die je maakt bij een klassiek recept moeten natuurlijk ergens bewaard worden. Je kunt een receptenboek online creëren, maar nog praktischer is om er eentje in print te bestellen. Zo’n eigen receptenboek kan je namelijk naast je leggen terwijl je aan het koken bent zodat je niets uit het oog verliest. Wil je er een professionele look & feel aan geven, dan kies je voor een fotokookboek. Om hiermee te starten, begin je best vandaag nog met al je culinaire creaties op foto vast te leggen wanneer ze klaar zijn. Zo heb je tal van leuke afbeeldingen om je kook fotoalbum mee op te fleuren en wanneer iemand anders het eens leent, ziet die meteen wat het resultaat moet zijn. Kies voor kleurrijke beelden die je laten watertanden en wie weet, misschien staat jouw eigen receptenboek binnenkort bij de hele familie en je vrienden in de keuken.

Kookboek maken

Zelf een receptenboek maken, doe je bij albelli in een handomdraai. Wat je nodig hebt, zijn foto’s, inspiratie, zin en een goed idee van wat lekker is en wat niet. Je kunt een receptenboek maken in een bepaald thema of een algemeen kookboek met een scala aan lekkere gerechtjes voor elke dag. Ben jij een fervent liefhebber van een bepaalde keuken of volg je een dieet, dan is het leuk om zelf een kookboek te maken dat hier de focus op legt. Zijn hoofdmaaltijden niet echt je ding, maar ben je een kei in desserten, dan ga je toch gewoon voor receptenboeken met de lekkerste nagerechten. Bij albelli kies je zelf het formaat, het aantal pagina’s en de tekst en foto’s die je per recept wilt toevoegen. Als het kookboek enkel voor jezelf bedoeld is, kun je gebruik maken van je eigen afkortingen en manier om dingen te noteren, maar als je het als geschenk wil geven, moet je zeker voldoende uitleg per gerecht voorzien. Eventueel kun je eens een kijkje nemen in de vele kookboeken die je wellicht in je bezit hebt om te zien hoe zij het aanpakken. Of je maakt natuurlijk een verbeterde versie die veel handiger is. Wanneer je een eigen receptenboek maakt kun je namelijk alles zelf bepalen.

Receptenboek kopen

Is het gelukt om zelf je receptenboek te maken zoals je het wilde en staat alles erin, dan kun je het bestellen in een of meerdere exemplaren. Je kunt een receptenboek kopen als geschenk voor iemand anders of gewoon als handigheidje in de keuken. Wanneer je echt honderden ideeën en recepten in je hoofd hebt, zou je meerdere receptenboeken kunnen bestellen zodat je ze netjes per categorie samenstelt. Of je kunt een receptenboek kopen dat speciaal samengesteld is voor een bepaald persoon. Zo krijgt opa bijvoorbeeld een boek met recepten voor taartjes, je zusje eentje met soepen, je vader een met pizza’s en je moeder een met Italiaanse gerechten. Zo’n receptenboek op maat is een fantastisch cadeau waar iedereen nog jaren plezier aan beleeft. En jij kunt binnenkort vast eens een van je eigen receptjes gaan proeven.

 

Ga direct aan de slag

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.