Wanddecoratie met quotes of tekst

Wanneer je een mooie canvas foto of print op forex, aluminium of plexiglas ontwerpt, hoef je je niet altijd alleen maar te beperken tot een foto. Met het online fotoprogramma van albelli kan je inspiratievolle en stijvolle wanddecoratie ontwerpen met behulp van onze selectie tekst en quotes.

  • Ontwerp hoogstaande wanddecoratie met quotes of tekst
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je wanddecoratie met tekst

Wanddecoratie met quotes of tekst

Het online fotoprogramma van albelli heeft heel wat quotes voor wanddecoratie waaruit je kan kiezen tijdens het personaliseren van jouw project. Daarnaast hebben we ook een ruimte selectie titels om uit te kiezen, gaande van bedankjes, tot het feliciteren van iemand met zijn of haar verjaardag. Zulke titels kunnen uiteraard ook perfect gebruikt worden om je geheel net wat stijlvoller te maken. Je kan er zelfs voor kiezen om wanddecoratie te ontwerpen met alleen maar quotes, zonder foto dus!

Hoe kan je tekst en quotes voor je wanddecoratie ontwerpen

Om aan de slag te gaan met de quotes voor je wanddecoratie, open je eerst het online fotoprogramma van albelli. Hier kan je je foto’s uploaden. Zodra je je foto’s aan de gewenste indeling hebt toegevoegd, selecteer je de knop Clipart links onderaan het menu. Daarna kies je ‘woorden’ uit de vervolgkeuzelijst. Hier vind je een ruime selectie quotes en woorden in verschillende handgeschreven lettertypes. Kies de quotes die jij wil gebruiken en sleep ze naar het hoofdvenster.

Je wanddecoratie met tekst en quotes bestellen

Zodra je de quotes aan je wanddecoratie hebt toegevoegd, ben je klaar om het online te bestellen. Vergeet niet dat je je project op elk moment kan previewen zodat je alvast kan zien hoe het eruit zal zien aan je muur. Wanneer je tevreden bent met je gepersonaliseerde wanddecoratie ga je verder naar betalen. Als je een foto op canvas bestelt, kan je er ook een bijpassend kader voor selecteren.