Paasei wedstrijd

De albelli Paashaas heeft eieren op onze website verstopt en we geven geweldige prijzen weg aan de eerlijke vinders! Het eerste ei is VANDAAG verstopt, het tweede ei verschijnt op vrijdag en het laatste ei wordt op zaterdag verstopt.

Ontmoet de eieren!

Zoals je weet hebben we onze programma’s bijgewerkt met meer dan 1000 nieuwe en verbeterde opmaakopties (waaronder clipart). We voegen voortdurend nieuwe dingen toe! Om de komst van de lente te vieren zijn onze nieuwe opmaakopties met paasthema nu beschikbaar. Daarnaast worden de drie eieren uit de nieuwe collectie die hieronder staan op onze site verstopt:

 

Paaseieren zoeken donderdag

Ei van donderdag

 

Paaseieren zoeken vrijdag

Ei van vrijdag

 

Paaseieren zoeken zaterdag

Ei van zaterdag

 

Hoe doe ik mee?

Om aan deze wedstrijd deel te nemen moet je ten minste achttien jaar oud zijn en een geldig Facebook of Twitter account hebben. De wedstrijd loopt van 24 maart 2016 tot en met zondag 27 maart 2016. Rond deze periode zal albelli twee winnaars kiezen. albelli heeft het recht om de wedstrijdvoorwaarden op elk moment te wijzigen. Om kans te maken op de prijzen zet je de link naar de websitepagina, met daarin een van de verstopte paaseitjes, op je tijdlijn van Facebook of Twitter. Wat is de prijs? Elke winnaar krijgt drie fotoboekjes in verschillende formaten, inclusief gratis verzending! De formaten zijn ‘vierkant S’, ‘vierkant M’, ‘vierkant L’. Deze fotoboekjes kun je ook met onze smartphone app maken! Zo maak je jouw gratis fotoboekjes waar je wil, wanneer je wil.

We wensen je een vrolijk Pasen – laat de zoektocht maar beginnen!

Reacties