Maak iemand blij – top redenen om een fotoboek te maken

Door Albelli op 4 augustus 2023

Er is niets beter dan de reden zijn waarom iemand lacht. Oude vrienden, nieuwe of je familie, weten dat je iemand blij maakt is een mooie manier om je met iemand verbonden te voelen. Met een fotoboek van albelli slaag je daar zeker in, vooral als je er niet persoonlijk bij kan zijn om iemand bijzonder een lach te bezorgen. Er zijn véél redenen om een van onze fotoboeken te maken, zo zijn er een aantal thema’s waar onze klanten steeds op terugkomen. Heb je nood aan tips over wat je het beste kan maken? Wij geven de belangrijkste redenen waarom je met onze fotoboeken een lach op iemands gezicht kan toveren.

Baby’s eerste fotoboek

undefined

Een fotoboek maken om de geboorte van een kind te vieren is een echte klassieker. Het is dan ook geen verrassing dat dit nog altijd een van onze populairste fotoboeken is. Een baby krijgen behoort tot de belangrijkste momenten in het leven en de tijd vliegt voorbij als de kleine er is. Dus waarom zou je niet elke herinnering koesteren in een fantastisch fotoboek? Het is een prachtig aandenken waarmee je nog jarenlang kan terugkijken op alle mijlpalen van de eerste maanden. We hebben veel sjablonen met babythema’s, die je allemaal kan aanpassen, klik je gewoon op de knop hieronder. Als je dit fotoboek cadeau geeft aan je partner of grootouders (vooral als ze al een tijdje niet op bezoek zijn geweest), zorgt dat gegarandeerd voor een glimlach. Zoek je naar extra inspiratie voor jouw babyfotoboek? Lees hier onze tips.

Baby themaboeken ontwerpen

Leg al je avonturen vast

undefined

Reisboeken zijn dé ideale manier om je mooiste momenten vast te leggen van elke vakantie. Of het nu gaat om een weekendje weg met vrienden, een zomervakantie, een wereldreis of gewoon de welverdiende quality time met familie, wij hebben het allemaal. Ontdek onze themaboeken in heel wat vormen en formaten: kies jouw favoriete design en ga ermee aan de slag. Kies voor een M-boek om korte uitstapjes te delen en een XL formaat als je meer verhalen hebt om te vertellen. Als je knappe panoramische foto’s maakte of je hebt knappe beelden in hoge resolutie, druk ze dan af over twee pagina’s met platliggend premium.

Bekijk voor meer informatie deze 6 tips voor het maken van een reisfotoboek en beleef je favoriete reismomenten opnieuw, samen met familie en vrienden.

Geef een fotoboek cadeau

undefined

Met een cadeau maak je altijd iemand gelukkig, want wie vindt het nu niet leuk als er een verrassingspakket voor de deur staat? Het sturen van een fotoboek als cadeau is een leuke manier om vrienden en familie te laten weten dat je aan hen denkt. Het is ook een origineel geschenk om weer contact te leggen met vrienden die je een tijdje niet hebt gezien. We merkten dat veel van jullie het ook heel fijn vinden om fotoboeken voor ouders en grootouders te maken. Het is een perfecte manier om hen te bedanken voor alle liefde en zorg die ze door de jaren heen met elkaar hebben gedeeld. Jullie vullen die boeken graag met alle mooie momenten die jullie samen hebben beleefd, vanaf het moment dat jullie werden geboren, belangrijke verjaardagen, bruiloften tot op de dag van vandaag. Wist je dat je je eigen tekst, clipart en nog meer effecten aan je fotoboek kan toevoegen? Neem je tijd, ga creatief aan de slag en maak er iets moois van. Voor meer inspiratie hebben we een A-tot-Z gids gemaakt voor het ontwerpen van een fotoboek, of klik op de knop hieronder om honderden van onze exclusieve ontwerpen te bekijken.

Themaboeken

Nieuw huis, nieuw fotoboek

undefined

Mensen houden ervan om VEEL foto’s te maken wanneer ze aan het doe-het-zelven of aan het verhuizen zijn, dus waar kan je jouw beste foto’s beter verzamelen dan in een van onze fotoboeken? Je kan verschillende details toevoegen, van blauwdrukken tot plattegronden, foto’s aan het begin van het project, voortgangsfoto’s en natuurlijk het eindresultaat. Kon je dit jaar geen housewarming geven of heb je geen vrienden kunnen uitnodigen voor een etentje om ze je werk te laten zien? Geef ze dan een voorproefje van jouw project met een fotoboek. Heb je onlangs verbouwd of ben je verhuisd naar jouw nieuwe thuis en wil je daar een fotoboek van maken? Klik hier en ga aan de slag.

Het jaarboek

valentines-gift-ideas-photo-book

Jaarboeken zijn altijd al populair geweest bij albelli, maar de afgelopen 12 maanden zijn ze nóg populairder geworden. Laat je echter niet misleiden door de naam, want je moet ze niet per se eind december maken; je kan je eigen data kiezen. Een van de redenen waarom we denken dat meer mensen nu jaarboeken maken, is dat ze in de toekomst willen terugkijken en zich herinneren hoe uniek deze tijd was voor ons allemaal. Een fotoboek van jullie ervaringen is iets dat je aan kinderen kan laten zien die nu te jong zijn om het zich te herinneren. Denk je dat ze je zouden geloven als je geen foto’s had als bewijsmateriaal?

Natuurlijk zijn er véél redenen om een fotoboek te maken, maar de beste reden volgens ons is om iemand te laten glimlachen. Zelfs als jijzelf die persoon bent! Of je nu gaat voor een cadeau voor vrienden en familie, of iets voor jezelf, we hopen dat we je hebben kunnen inspireren voor het thema van jouw fotoboek. Als je klaar bent om aan de slag te gaan, klik je gewoon op de knop hieronder.

Creëer nu