Bij albelli vinden we het geweldig om babyboeken te maken. Maar we beseffen ook heel goed dat je maar weinig tijd hebt met zo’n kleintje in huis. Het kan je misschien afschrikken als je je boek helemaal zelf moet maken. Daarom hebben we verschillende themaboeken ontworpen zodat het voor jou heel makkelijk wordt om je eigen baby fotoboek te maken. Van minimalistische indelingen tot schattige illustraties en meer. Er zit voor elk wat wils bij. Hier lees je de 5 stappen voor het maken van een baby fotoboek.

  • Ontwerp de mooiste fotoproducten bij albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Bedenk hoe je fotoboek eruit moet zien

Voordat je gaat bepalen welke foto’s je wil gebruiken, kan je nadenken over hoe je wil dat je fotoboek eruit gaat zien. Hou je van een minimalistische look met veel witruimte en weinig tekst? Of zie je het liever wat persoonlijker met veel foto’s, leuke lettertypes en clip art? Ben je op zoek naar een thema boordevol illustraties of hou je het liever klassiek en simpel? Het maakt niet uit wat je leuk vindt, bij albelli vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Kies je favoriete foto’s

Dit is het leukste deel: kies je favoriete foto’s uit. Neem alle foto’s erbij en begin te selecteren. Wees ook niet te zuinig met je selecties; onze themaboeken hebben pagina’s met ruimte voor meerdere foto’s, en je zal verbaasd zijn hoeveel foto’s je kan gebruiken. Als je afgedrukte foto’s hebt die je ook wilt gebruiken, bekijk dan onze gids voor het gebruik van scan-apps hier.

Kies je favoriete design uit de themaboeken

Ga naar de website en begin. Je hoeft geen grafisch ontwerper om hiermee aan de slag te gaan, alles is erg duidelijk. Kies een thema dat je leuk vindt, selecteer het formaat en klik op “Nu creëren” om aan de slag te gaan in ons online fotoboekprogramma. Je bent nu klaar om je fotoboek te maken.

Vul de pagina’s met foto’s en tekst

Upload je foto’s in het albelli fotoboekprogramma en sleep ze naar de pagina’s. Je hoeft ze nu alleen nog maar in de door jou gekozen volgorde te plaatsen. Wil je alsnog creatief aan de slag gaan, dan is dit het moment waarop je verschillende gekleurde achtergronden kan kiezen, sjablonen of clip art kan gebruiken; deze opties vind je aan de linkerkant van het bewerkprogramma, naast je geüploade foto’s. Als je iets toch niet mooi vindt kan je het weer ongedaan maken via de toolbar bovenin. Ga door tot je klaar bent met je boek.

Tijd om na te kijken en te bestellen

Zo, je bent helemaal klaar. Gefeliciteerd! Je hebt je eigen baby fotoboek gemaakt. Er is een preview-knop rechtsboven in het fotoboekprogramma waarmee je door de pagina’s kan bladeren om er zeker van te zijn dat alles in orde is, en als je tevreden bent, ga je naar de kassa. Klik op de knop Toevoegen aan mandje en kies uit de verschillende kaften. Hier kan je ook bepalen of je mat of glanzend papier wil gebruiken of platliggend premium pagina’s. Zodra je hier klaar mee bent, kan je boek geprint worden.

We hopen dat deze 5 stappen om je eigen albelli baby fotoboek te maken je hebben laten zien hoe makkelijk en leuk het kan zijn. Ga gewoon naar de website en begin.

creëer nu

Reacties