Foto’s afdrukken - ideeën

Wij zijn super enthousiast dat we vanaf nu ook foto-afdrukken aanbieden! Om mee te doen aan onze leuke wedstrijd, maak je gewoon een Pinterest bord met al je favoriete ideeën voor foto-afdrukken. Pin 5 ideeën van ons bord op dat van jou en deel voor 1 juni jouw bord met ons op onze Facebookpagina of Twitter (vergeet ons niet te taggen: @albelli_be). Je maakt kans om een waardebon op onze foto-afdrukken te winnen ter waarde van €20!

Het hoeft geen fortuin te kosten om je omgeving een nieuwe look te geven. Niets maakt je huis persoonlijker dan foto’s van speciale momenten en gebeurtenissen, vol trots gepresenteerd. Van schappen met foto’s en stijlvolle fotolijsten tot foto’s in een fles of een collage aan de muur: de decoratieve mogelijkheden voor je huis zijn eindeloos. En of je nu oog hebt voor design of gewoon van een nieuwe uitdaging houdt, we hebben voor ieder wat wils op ons Pinterest bord.

Het belangrijkste is dat er geen regels zijn. Of je stijl nu uitbundig of minimalistisch is, kleurrijk of monochroom of van alles door elkaar, laat je omgeving uitstralen wie je bent!

Begin te pinnen

 

Foto’s afdrukken - Pinterest-contest

 

Actievoorwaarden

Om te mogen deelnemen, moet je:

18 jaar of ouder zijn

Een geldig Facebook of Twitter account hebben

De Pinterest wedstrijd gaat woensdag 11 mei 2016 van start en duurt tot en met dinsdag 31 mei. albelli kiest willekeurig één winnaar uit alle deelnemers. Om mee te doen, deel je de link van je eigen Pinterest bord publiekelijk op Facebook of Twitter en tag je albelli (@albelli_be). Op je bord heb je ten minste 5 pins staan van het albelli Pinterest bord “Creatieve ideeën voor foto-afdrukken”. We maken de winnaar 2 juni 2016 bekend.

De winnaar wint een waardebon voor foto-afdrukken t.w.v. €20. Hiermee kun je alle formaten van foto-afdrukken bestellen die je wilt!

De waardebon heeft een waarde van €20 en is alleen geldig op albelli.be. De prijs kan niet ingewisseld worden voor geld. albelli heeft het recht om de wedstrijd en bijhorende regels en voorwaarden op elk moment aan te passen. De promotiecode is geldig t.e.m. 31 december 2016.

Reacties