fotografietips-1

Denk er maar eens over na. Feesten, vakanties en andere ‘grote’ evenementen zijn duidelijke fotogelegenheden, maar eigenlijk zijn het de ‘kleine momenten’ van het leven die het grootste deel van onze tijd uitmaken. Met dit in ons achterhoofd hebben we een aantal eenvoudige tips verzameld om je te helpen de kleinere dingen in het leven te waarderen. En er meteen wat fantastische foto’s van te maken.

Creëer fotokansen

Maak elke week een wandeling met het doel een aantal foto’s te maken. Of stel bijvoorbeeld het doel om minstens één ding per dag te fotograferen.

fotografietips 2

Gebruik je smartphone

Je hebt hem altijd bij je, en de meeste smartphones hebben tegenwoordig goede camera’s, dus gebruik hem wanneer je maar kunt. Lees onze tips over smartphonefotografie om alles uit je foto’s te halen.

fotografietips 3

Controleer je foto’s

Bewerk je foto als het oorspronkelijke beeld nog in je hoofd zit, of maak een nieuwe foto als dat nog kan. Het zou zonde zijn om terug te kijken op een moment en het gevoel te hebben dat je het hebt gemist.

fotografietips 4

Druk je foto’s af

Laat je foto’s niet maanden op je smartphone staan nadat je ze hebt gemaakt. Download de nieuwste versie van onze app voor een makkelijke manier om afdrukken te maken en bestellen. Doe het meteen, voordat je het weer vergeet.

fotografietips 5

Pronk met je foto’s

Er is geen betere manier om te worden herinnerd aan alle geweldige dingen in je leven. Een fotocollage, muurhanger of één van deze creatieve ideeën zorgt dat je elke dag van de kleine momenten van het leven geniet.

fotografietips 6

Deel je foto’s

Zijn je foto’s eenmaal afgedrukt, deel ze dan met je vrienden en familie. Dat maakt de kleine momenten nog specialer voor jou en voor degenen met wie je ze hebt gedeeld.

fotografietips 7

Hopelijk loop je met deze tips nooit meer de kleine dingen mis. Voor meer fototips kijk hier.

Reacties