Bekijk onze catalogus

Dit jaar ga ik…

…Een fotoboek maken vol met mijn favoriete momenten

Orden je foto’s en maak een fotoboek met al je favoriete momenten uit 2017. Je kunt ze in chronologische volgorde zetten en voor elke maand een dubbele pagina gebruiken. Vergeet niet om foto’s van de kleinere momenten ook toe te voegen, naast de foto’s van je vakanties en speciale gebeurtenissen.

…Meer kaarten versturen

In tijden van e-mails en telefoontjes is het ontvangen van echte post iets speciaals geworden. Tover een glimlach op iemands gezicht dit jaar en maak gepersonaliseerde wenskaarten met je foto’s. Met meer dan 300 kaartontwerpen waaruit je kunt kiezen was het nog nooit zo makkelijk om iemand een gepersonaliseerd berichtje te sturen.

…Mezelf omringen met prachtige foto’s

Kies je favoriete foto’s van het afgelopen jaar en maak er wanddecoratie mee. Het zorgt direct voor een oppepper in huis. Je kunt ook een collage maken, met heel veel verschillende momenten van het afgelopen jaar.

Shop deze producten

…Creatiever zijn

Druk een paar foto’s af in verschillende afmetingen en formaten. Wij houden van vergrotingen en gekleurde retro foto-afdrukken. Ga daarna creatief aan de slag en maak je eigen fotohouders en fotokaders.

…Alles beter organiseren

Maak van 2018 het jaar waarin je nooit meer een verjaardag of feestdag vergeet. Maak een gepersonaliseerde kalender om in huis op te hangen en voel je extra goed wanneer je wordt herinnerd aan een belangrijke gebeurtenis.

…Laten zien dat ik van iemand hou met een klein gebaar

Maak een gepersonaliseerde mok voor iemand waarvan je houdt, zodat diegene aan je denkt wanneer hij eruit drinkt. Het is een klein cadeautje, maar zorgt voor een grote glimlach.

 

Shop deze producten

Reacties