Een jaarboek van albelli is de perfecte manier om al je leukste momenten uit 2021 vast te leggen. Je kan het boek vullen met zowel gezellige familiefoto’s als met spectaculaire foto’s uit je eigen buurt. Je kiest volledig zelf hoe je boek eruit ziet. Bekijk deze vijf redenen om dit jaar creatief aan de slag te gaan met een jaarboek.

1. Begin met een nieuw creatief project

Het is altijd lastig om je goede voornemens ook echt vol te houden. Maar als het één van je voornemens is om dit jaar creatiever aan de slag te gaan, dan is het maken van een jaarboek alvast een goed begin. Je kan er meteen mee aan de slag. Bekijk je foto’s van 2021, ga gezellig op de zetel zitten met je laptop en ontdek je artistieke kant dankzij al onze bewerkopties in de fotoprogramma’s. 

2. Kijk terug op de mooiste momenten uit 2021

2021 was een uniek jaar! Het is zeker een jaar om nooit te vergeten, daarom is het belangrijk om al je favoriete momenten, groot en klein, in één van onze jaarboeken te verzamelen. Een gepersonaliseerd jaarboek is een fantastische manier om al deze momenten in één boek te verzamelen. Als het klaar is kan je in 2022 samen met je familie en vrienden doorheen het boek bladeren. Want zij hebben vast een belangrijke rol in jouw jaar gespeeld.

3. Breng herinneringen tot leven

Onze smartphones en laptops staan boordevol favoriete momenten en herinneringen. Als je hiermee een jaarboek ontwerpt, zorg je ervoor dat de foto’s echt tot leven komen. Het ontwerpen van een fotoboek was nog nooit zo eenvoudig dankzij het albelli bewerkprogramma. In plaats van voortdurend doorheen je foto’s te scrollen om je leukste momenten weer naar boven te halen, kan je kiezen voor een 2021 jaarboek zodat je al je herinneringen tot in het detail kunt herbeleven en er makkelijk doorheen kunt bladeren. En als je je fotoboeken laat printen op ons hoogkwalitatief glanzend papier, kan je alle levendige kleuren en al die kleine details die je zo leuk vond, helemaal opnieuw ervaren. 

4. Kies voor een thema waar je van houdt

Je kan een jaarboek maken over eender welk thema gaande van ‘mijn eerste jaarboek’ voor je baby tot romantische boeken voor jou en je partner. Met onze vooraf ontworpen fotoboeken maken we het nog eenvoudiger voor je om je aan een bepaald thema te houden. Om een jaarboek voor je baby te maken, hoef je alleen maar zijn of haar schattigste foto’s in één van onze indelingen te plaatsen. Als je graag een groot project wil documenteren, kan je onze vooraf ontworpen boeken bekijken. Zij zijn perfect voor al je prachtige foto’s. Bekijk deze creatieve ideeën om zelf een themaboek te maken. 

 5. Een jaarboek is een perfect cadeau

Jaarboeken staan niet alleen leuk in je eigen boekenkast, ze zijn ook perfect als cadeau. Je kan een fotoboek maken met alle fantastische herinneringen die je samen met je beste vriend of vriendin het voorbije jaar gemaakt hebt. Ze zijn ook de perfecte manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan een cadeau voor vrienden en familie met wie je dit jaar maar weinig tijd hebt kunnen doorbrengen. Als je in 2021 een klein (b)engeltje mocht verwelkomen, kan het een leuk idee zijn om de grootouders een fotoboek van de baby cadeau te doen.

Het maakt niet uit hoe je 2021 beleeft hebt, met een gepersonaliseerd jaarboek van albelli kan je het allemaal opnieuw beleven. Gebruik deze ideetjes om creatief aan de slag te gaan en een fotoboek te maken waar je nog jarenlang plezier aan kan beleven. Klik op de knop hieronder om aan de slag te gaan. Je kan onze ideeën op sociale media met je vrienden delen door op de links hieronder te klikken.

Je kan onze ideetjes op sociale media met je vrienden delen door op de links hieronder te klikken.

Reacties