Een jaarboek van albelli is de perfecte manier om al je leukste momenten uit 2019 te herbeleven. Je kan het boek met zowel gezellige familiefoto’s als spectaculaire reisherinneringen vullen. Je kiest volledig zelf hoe je boek eruit ziet. Bekijk deze vijf redenen om dit jaar creatief aan de slag te gaan met een jaarboek.

1. Begin met een nieuw creatief project

Het is altijd lastig om je goede voornemens ook echt vol te houden, toch? Maar als het één van je voornemens is om dit jaar creatiever aan de slag te gaan, dan is het maken van een jaarboek alvast een goed begin. Je kan er meteen mee aan de slag. Bekijk je foto’s van 2019, ga gezellig op de zetel zitten met je laptop en ontdek je artistieke kant dankzij al onze bewerkopties in het fotoprogramma.

2. Je kan terugkijken op de leukste momenten van het jaar

Als 2019 een druk jaar voor jou was, dan zal je al die leuke momenten zeker en vast niet willen vergeten. Een gepersonaliseerd jaarboek is een fantastische manier om al deze momenten in één boek te verzamelen. Als het klaar is kan je samen met je familie en vrienden doorheen het boek bladeren. Want zij hebben vast een belangrijke rol in jouw jaar gespeeld.

3. Breng herinneringen tot leven

We hebben allemaal heel wat herinneringen op onze smartphone of laptop staan, maar met een geprint jaarboek kan je ze pas echt tot leven laten komen. In plaats van voortdurend doorheen je foto’s te scrollen om je leukste momenten weer naar boven te halen, kan je kiezen voor een jaarboek zodat je al je herinneringen tot in het detail kunt herbeleven. En als je je fotoboeken laat printen op ons hoogkwalitatief glanzend papier, kan je alle levendige kleuren en al die kleine details die je zo leuk vond, helemaal opnieuw ervaren.

4. Je kan een themaboek maken

Je kan een jaarboek maken over eender welk thema gaande van ‘mijn eerste jaarboek’ voor je baby tot reisboeken voor jou en je partner. En met onze vooraf ontworpen boeken maken we het nog eenvoudiger voor je om je aan een bepaald thema te houden. Om een jaarboek voor je baby te maken, hoef je alleen maar zijn of haar schattigste foto’s in één van onze indelingen te plaatsen. Als je graag een grote verhuis naar het buitenland wil documenteren, kan je onze vooraf ontworpen reisboeken bekijken. Zij zijn perfect voor al je prachtige landschapsfoto’s.

Bekijk deze creatieve ideetjes om zelf een themaboek te maken.

 5. Jaarboeken zijn het perfecte cadeau

Jaarboeken staan niet alleen leuk in je eigen boekenkast, ze zijn ook perfect als cadeau. Je kan een fotoboek maken met alle fantastische herinneringen die je samen met je beste vriend of vriendin het voorbije jaar gemaakt hebt. Als je in 2019 een klein (b)engeltje mocht verwelkomen, kan het een leuk idee zijn om de grootouders een fotoboek van de baby cadeau te doen.

Het maakt niet uit hoe je 2019 beleeft hebt, met een gepersonaliseerd jaarboek van albelli kan je het allemaal opnieuw beleven. Gebruik deze ideetjes om creatief aan de slag te gaan en een fotoboek te maken waar je nog jarenlang plezier aan kan beleven.

Je kan onze ideetjes op sociale media met je vrienden delen door op de links hieronder te klikken.

Reacties