Een gepersonaliseerd jaarboek van albelli is de perfecte manier om alle geweldige momenten van 2022 vast te leggen. Jij kiest hoe jouw jaarboek eruit gaat zien. Maak een knap familie fotoboek, gevuld met de leukste herinneringen van het afgelopen jaar of vier de leukste reisjes die je met je geliefden hebt gemaakt. Kortom: de mogelijkheden voor jouw jaarboek zijn oneindig. Ontdek de vijf redenen waarom je dit jaar meteen zou beginnen aan een jaarboek.

1. Geef jezelf een nieuwe creatieve uitdaging

Goede voornemens zijn altijd moeilijk vol te houden, toch? Maar als je voornemen dit jaar is om meer creatief te zijn, is een jaarboek het ideale project waarmee je meteen aan de slag kan. Bedenk een thema voor je gepersonaliseerd jaarboek, verzamel al je favoriete foto’s van 2022 en plof in de zetel met je laptop. Verdiep jezelf in onze tools en ontdek je creatieve zelf!

2. Herbeleef de leukste momenten van 2022

Dankzij onze drukke levens, verlies je jezelf makkelijk in de rush. Een jaarboek van 2022 maken is een geweldige manier om wat tijd voor jezelf te nemen en terug te kijken naar alle top momenten die je leven mooi maken. Van feesten met familie en vrienden tot de kleine magische momenten thuis, kies je favoriete foto’s en maak er een leuke familie activiteit van. Beleef een gezellige avond: selecteer samen foto’s, ontdek tools in de albelli software en maak het perfecte jaarboek.

3. Breng de mooiste herinneringen terug tot leven

Onze gsm’s en laptops zitten boordevol met onze favoriete momenten en herinneringen. Een geprint jaarboek maken, is een leuke manier om deze foto’s tot leven te brengen en ze uit je camerarol te halen. In plaats van eindeloos door je foto’s te scrollen en je favoriete momenten te zoeken, zorgt een jaarboek van 2022 ervoor dat je alle momenten meteen kan herbeleven, elk detail opnieuw kan ervaren en je er makkelijk door kan bladeren.

Een gepersonaliseerd jaarboek maken met albelli is eenvoudig. Top tip: print je jaarboek op ons hoogwaardig glanspapier en dompel jezelf elke keer opnieuw onder in de levendige kleuren en de kleinste details.

4. Vier wat je lief hebt

Je kan een jaarboek maken over wat je maar wilt: van ‘mijn eerste jaarboek’ van je kindje tot een themaboek voor jou en je geliefde. Dankzij onze jaarboek designs, maken we het nog makkelijker om een thema uit te kiezen dat helemaal bij jou past.

Om eenvoudig het eerste jaarboek van je kindje te maken, sleep je gewoon de schattigste foto’s in een van onze designs. Als je dit jaar een grote reis hebt gemaakt, bekijk dan onze thema’s die je mooiste foto’s tentoonstellen. Ontdek deze creatieve jaarboekthema’s voor wat extra inspiratie.

5. Een jaarboek is hét perfecte geschenk

Jaarboeken zijn niet alleen een knappe aanwinst voor je boekenplank of salontafel, ze zijn het perfecte geschenk voor je familie en vrienden. Maak een jaarboek en bundel alle geweldige herinneringen die je deelde met je beste vrienden of stuur een exemplaar naar een familielid dat je niet vaak ziet. Als je in 2022 een kleintje op de wereld hebt gezet, kan je de grootouders een prachtig geschenk geven met de schattigste foto’s van de nieuwste aanwinst in de familie.

Hoe je 2022 ook hebt doorgebracht, herbeleef het opnieuw met een gepersonaliseerd jaarboek van albelli. Gebruik deze ideeën als leidraad en begin meteen met een fotoboek waar je elk jaar naar kan terugkijken. Klik op de knop hieronder en ga meteen aan de slag.

Deel deze inspiratie en ideeën met je vrienden door op onderstaande links te klikken.

Reacties