Jullie creaties inspireren ons!

En dus willen we er een paar met iedereen delen! We horen graag de verhalen achter de fotoboeken en mokken. En we vinden het geweldig om te zien hoe jullie iets unieks en bijzonders maken van GSM-hoesjes en wanddecoratie. Jullie staan dus stralend in de kijker! De komende weken kom je te weten waarom fotoproducten voor Inki, Kathleen en Mary Ann belangrijk zijn. Deze week laten we Kathleen aan het woord.

Maak kennis met Kathleen

Allereerst stellen we graag Kathleen Soontjens voor. Misschien herkennen jullie haar? Kathleen won vorige maand de jaarboekactie op Facebook. Een prachtige zwart-wit foto van haar en haar geadopteerde dochtertje Nina sleepte die prijs in de wacht.

De eerste ontmoeting met Nina

Kathleen vertelde ons dat zij fotoboeken maakt wanneer er iets speciaal gebeurd in haar leven. Toen mama en papa voor een eerste ontmoeting met Nina naar Polen trokken namen zij al meteen drie fotoboeken mee. Zo kon Nina samen met haar verzorgers door de fotoboeken bladeren en naar de mooie foto’s van haar nieuwe ouders kijken.

Testimonials van klanten

Ondertussen bereidde Kathleen fotoboekjes van de familie voor. Zo leerde Nina snel de juiste namen op de correcte gezichten plakken. Sowieso is het een leuk idee om zo’n verzameling van lachende nonkels, vrolijke tantes en spelende neven en nichten te hebben. Voor je het weet hebben de kinderen kinderen, en kijk je verbaasd terug naar het kapsel van nonkel Marcel. Tijd vliegt.

Een levensgrote wanddecoratie

Waar ze ten huize Soontjens vooral plezier aan beleven is de aluminium wanddecoratie in de gang. En zoals je op de foto kan zien is die zo groot dat je er niet naast kan kijken.

Testimonials van klanten

“Ik ben een erg druk bezette persoon, en ik neem niet genoeg de tijd om soms stil te staan bij bepaalde zaken. Wanneer ik een fotoalbum maak en daarna via de post krijg, dan herbeleef je opnieuw die mooie momenten.”

De cadeautip van Kathleen

Een wanddecoratie is daarom meteen ook het cadeau dat Kathleen aan iedereen aanraad. Je hebt zoveel formaten en de kwaliteit is echt super, vertelt ze.

Wat is jouw verhaal?

Als jij een fotoproduct hebt gemaakt met een van onze fotoboekprogramma’s, laat het ons dan weten! Deel jouw verhaal en/ of product met ons in de reacties hieronder of op Facebook, Twitter en Instagram, met de hashtag #MadeWithalbelli. De komende weken vertellen ook Inki & Mary Ann het verhaal achter hun fotoproducten!

Reacties