Een selectie van foto-afdrukken met festivalfoto's op in gaasdragers op een muur, naast een raam, omgeven door planten.

Zou jij ook willen dat het festivalseizoen het hele jaar lang doorging? Voeg al je favoriete foto’s van deze zomer aan de fotoproducten van albelli toe zodat je altijd terug kan denken aan de zonnige festivaldagen.

Plaats je momenten aan de main stage op een mok

A close-up of a woman holding a photo mug with a picture of a woman at a festival on the side.

Het is altijd moeilijk om weer aan het werk te gaan na een weekend op een festival, maar je kan enkele van die feelgood momenten meenemen naar kantoor. Personaliseer een fotomok met je favoriete festivalfoto en maak je koffiepauzes net wat leuker – we kunnen niet beloven dat het net zo leuk zal zijn als het festival zelf, maar het kan wel helpen.

Vul een fotoboek met je favoriete festivalmomenten

A photo book open on a double page, showing photos from a festival. The pages are decorated with confetti clip art.

Tijdens een muziekfestival zijn er heel wat dingen die je vast kan leggen zoals de volledige set van de headliner, foto’s van je vrienden in de modder of de volledige crowd met de zon op de achtergrond. Het is dan ook helemaal niet moeilijk om een fotoboek te vullen met alle foto’s die je tijdens het weekend hebt kunnen maken.

Voor elke fantastische foto die je tijdens het festival maak, is er zeker en vast ook eentje die net wat minder geslaagd is, zoals bijvoorbeeld wazige foto’s die je maakte terwijl je aan het dansen was op de muziek van je favoriete band. Gelukkig hoef je je foto’s niet manueel te sorteren, je kan hiervoor de hulp van onze Smart Assistant inroepen. Het kiest voor jou de mooiste foto’s uit, verwijdert wazige foto’s en plaatst ze zelfs al in het fotoboek. Op die manier heb je meer tijd over om je festivalboek te personaliseren met clipart, tekst en achtergronden.

Herbeleef je beste festivalmoment met wanddecoratie

A wall art with a photo of a woman in a desert-like setting, wearing boots, a summer dress, and a black hat.

Je favoriete festivalmoment is perfect als wanddecoratie voor in de woonkamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een groepsfoto van jezelf en je kampeervrienden, een grote foto van de headliner of een foto van alleen jezelf in je leukste festivaloutfit.

Haal je festivalfoto’s uit je smartphone

A selection of photo prints with festival photos on, in wire racks on a wall, next to a window, surrounded by plants.

Als je net zoals ons bent, dan staat je smartphone waarschijnlijk vol met festivalfoto’s. In plaats van ze gewoon op je smartphone te laten staan, kan je je leukste foto’s printen en ze doorheen je huis verspreiden. Je kan ook enkele kopies voor je vrienden bestellen.

Ga creatief aan de slag met onze app

A photo of a woman holding up her phone in front of a stage at a festival, with a coloured retro print on the screen.

Als je klaar bent voor je eerste festival van het seizoen, kan je onze app gebruiken om creatief aan de slag te gaan terwijl je nog ter plaatse bent. Als je even tijd hebt tussen twee optredens door of je aan het rust bent in je tent, kan je enkele kleurrijke retro afdrukken bestellen van de foto’s die je die dag al gemaakt hebt. Je kan kiezen uit heel wat tinten voor je retro foto-adrukken en je kan zelfs captions eraan toevoegen!

Deze kleurrijke retro afdrukken zijn exclusief voor onze app, download het dus voor iOS of Android en ga al aan de slag terwijl je nog op het festivalterrein bent.

Of je net terug bent van een festival of je rugzak aan het inpakken bent om te vertrekken, ga creatief aan de slag met een albelli fotoboek en personaliseer onze andere fotoproducten om alle leuke momenten steeds weer opnieuw te kunnen beleven.

Nu creëren

Reacties