Groottes liggende posters

Op zoek naar een grote liggende poster of eentje die in een kleine ruimte past? In onze ruimte selectie groottes en afwerkingen voor liggende posters vind je ongetwijfeld precies wat je zoekt.

  • Hedendaagse liggende posters ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Liggende posters maken

Grootte liggende poster

Een liggende poster is breder dan dat hij hoog is. Als je erover na gaat denken, zal je al snel merken dat veel van de foto’s die we nemen, liggende foto’s zijn. Bij het introduceren van onze albelli posters, was het dan ook vanzelfsprekend voor ons dat we er een liggend formaat aan toe zouden voegen. Het maakt niet uit hoe groot je muur is, bij ons vind je ongetwijfeld een poster die erop past. Onze liggende posters zijn verkrijgbaar in verschillende groottes.

Ontwerp je eigen liggende poster

Met het online fotoprogramma van albelli is het ontwerpen van liggende posters erg eenvoudig. Zodra in ingelogd bent, hoef je alleen nog maar de foto’s te uploaden die je wil omtoveren tot een poster. Je kan kiezen voor één grote foto of je kan gebruik maken van een vooraf ontworpen indeling van albelli met plek voor meerdere foto’s erin. Aan jou de keuze. Zodra je je foto’s geüpload hebt, kan je je liggende poster personaliseren door er kaders, sjablonen, achtergronden, thema’s, clipart en zelfs je eigen tekst aan toe te voegen.

Je liggende poster bestellen

Zodra je tevreden bent met je gepersonaliseerde liggende poster en je de gewenste grootte hebt uitgekozen, hoef je hem alleen nog maar eens na te kijken en te bestellen. Klik op ‘Preview’ in het online fotoprogramma van albelli en ga na of alles in orde is. Klik dan op ‘Toevoegen aan winkelmandje’. Hierna is het tijd om de gewenste finish voor het papier uit te kiezen. Wanneer je dat gedaan hebt, is het tijd om te gaan betalen. Zo, nu hoef je alleen nog maar te wachten. Wij doen de rest!