Grote posters

Een grote poster van albelli zorgt voor een echt statement in je huis. Dankzij onze verschillende afwerkingen en papiersoorten, tillen onze grote posters je foto’s naar een hoger niveau.

  • Prachtige grote posters ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Grote posters maken

Grote posters

Als je indruk wil maken met je albelli posters, dan kies je best voor ons groot formaat. Voor jezelf of als geschenk voor je familie en vrienden, onze hoogstaande, luxueuze en grote posters zien eruit als echte kunstwerken. Met een keuze uit verschillende afwerkingen kan je je fotoposter gedurfde en glanzende kleuren of een meer verfijnde en eigentijdse matte look geven. Zoals je al verwacht van albelli, is het printen van grote posters geen probleem voor ons. We hebben het voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt om iets moois met je foto’s te doen.

Je grote poster ontwerpen

Het ontwerpen van een grote fotoposter is erg eenvoudig met albelli. Zodra je bent ingelogd in het albelli fotoprogramma, hoef je alleen nog maar je favoriete foto’s te uploaden zoals je dat met elk fotoproduct zou doen. Je kiest zelf of je liever één grote foto of meerdere kleine foto’s gebruikt met behulp van onze vooraf ontworpen indelingen. Zodra je je foto’s geüpload hebt, kan je je poster personaliseren door er kaders, sjablonen, achtergronden, clipart en zelfs je eigen tekst aan toe te voegen.

Je grote poster bestellen

Wanneer je klaar bent met het personaliseren van je grote poster, kan je op ‘Preview’ klikken om het geheel na te kijken. Als je tevreden bent, klik je op ‘Toevoegen aan winkelmandje’ zodat je wordt doorgestuurd naar het betaalproces. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is te kiezen voor een matte of glanzende finish. Zodra je besteld hebt, kan je gaan nadenken over waar je de poster het best kan ophangen.