Matte posters

Een matte poster van albelli zorgt voor een cool en modern effect in je foto’s. Als je op zoek bent naar een hedendaagse stijl voor je poster, dan is deze matte afwerking precies wat je zoekt.

  • Ontwerp hedendaagse matte posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Matte posters maken

Matte posters

Door je albelli poster van een matte finish te voorzien, gaat hij er helemaal hedendaags en modern uitzien. Een matte poster, in eender welke grootte, zal er als een modern kunstwerk tegen je muur uitzien. De matte finish overheerst de levendigheid van de kleuren en geeft ze een gedempte en stijlvolle uitstraling. Een poster met matte afwerking zal ook geen problemen hebben met lichtreflectie zoals een glanzende poster, en kan in elke hoek van je kamer worden gebruikt.

Een matte poster ontwerpen

Het is erg eenvoudig om een matte poster te ontwerpen. Meld je aan in het online albelli fotoprogramma en upload de gewenste foto’s, net zoals je dat bij andere albelli fotoproducten zou doen. Vergeet niet dat je niet altijd hoeft te kiezen voor een poster met één grote foto erop, met onze vooraf ontworpen indelingen kan je ervoor kiezen om meerdere foto’s aan je poster toe te voegen. Zodra je je foto’s geüpload hebt, kan je je matte poster personaliseren door er kaders, sjablonen, achtergronden, thema’s, clipart en zelfs je eigen tekst aan toe te voegen.

Je matte poster bestellen

Zodra je tevreden bent met het ontwerp van je matte poster, klik je op ‘Toevoegen aan winkelmandje’ en krijg je de keuze tussen mat en glanzend. Zo eenvoudig is het. Kies voor de matte optie. Hierna hoef je alleen nog maar de betaling uit te voeren. Zodra je hier klaar mee bent, kan je alvast nadenken waar je je prachtige, matte poster op gaat hangen.