Glanzende posters

Een glanzende poster van albelli zet de kleuren in je foto’s in de kijker waardoor ze er feller en levendiger uit gaan zien, ongeacht van de grootte die je kiest.

  • Ontwerp luxueuze, glanzende posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Glanzende posters maken

Glanzende posters

Een glanzende finish zorgt voor een stijlvolle look en een luxueus gevoel. Het maakt niet uit welke grootte (groot, medium of klein) of formaat (liggend, portret of vierkant) je kiest, het zal er altijd mooi uitzien tegen je muur. De kleuren van de glanzende finish zijn feller dan die van een matte finish en je zal ook zien dat alles wat op de foto staat, er wel uit lijkt te springen. Wanneer je een hoge kleurintensiteit uit je foto wil halen, is het maken van een glanzende poster met albelli de beste manier – het is eenvoudig te maken en wordt altijd in hoge kwaliteit afgedrukt.

Een glanzende poster ontwerpen

Het ontwerpen van een glanzende fotoposter is erg eenvoudig. Zodra je bent ingelogd in het online albelli fotoprogramma, moet je alleen nog maar je foto’s uploaden zoals je dat ook bij andere albelli producten doet. Je kan kiezen voor een poster met één grote foto of je kan voor één van onze sjablonen met meerdere foto’s kiezen. Zodra je dat gedaan hebt, kan je het geheel personaliseren door verschillende unieke details toe te voegen, van kaders en sjablonen tot tekst, clipart en een achtergrondkleur.

Je glanzende poster ontwerpen

Zodra je tevreden bent met je poster, klik je op ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Je kan dan kiezen tussen uit glanzende of matte finish. Kies voor glanzend en je zal zien dat je bijna klaar bent. Het enige wat je nu nog hoeft te doen om je glanzende poster te bestellen, is de betaling afronden. Zodra je hier klaar mee bent, hoef je alleen nog maar te kiezen aan welke muur je je poster gaat ophangen.