Vierkante posters

Met apps zoals Instagram en camera-instellingen op smartphones die vierkante foto’s maken, vonden we dat je ze moest kunnen afdrukken als vierkante posters van topkwaliteit. Upload je vierkante foto’s naar het online fotoprogramma van albelli en maak vandaag nog unieke gepersonaliseerde vierkante posters.

  • Eigentijdse vierkante posters ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Vierkante posters maken

Vierkante posters

We nemen zoveel vierkante foto’s op onze smartphones dat het jammer is dat ze gewoon onlineen op Instagram leven en dat we ze niet hebben laten afdrukken als posters van hoge kwaliteit om thuis op te hangen. Bij albelli hebben we het heel eenvoudig voor je gemaakt om dat te doen. Onze vierkante posters zijn verkrijgbaar in formaat 20 x 20 cm. Ze zijn geweldig voor in je huis of als cadeau voor familie en vrienden.

Je vierkante poster ontwerpen

Met het online bewerkingsprogramma van albelli is het ontwerpen van jouw vierkante poster erg eenvoudig. Als je eenmaal bent ingelogd, hoef je alleen nog maar de vierkante foto’s van je computer of smartphone te uploaden die je wil gebruiken voor je vierkante poster. Je kan kiezen voor één grote afbeelding of maak een poster van een enkele foto’s met één van onze lay-outmodellen – de keuze is geheel de jouwe. Zodra je je foto’s geüpload hebt, kan je je vierkante poster personaliseren. Voeg er leuke, stijlvolle kaders, maskers, achtergrondkleuren, thema’s, clipart en zelfs je eigen tekst aan toe.

Je vierkante poster bestellen

Zodra je klaar bent met het personaliseren van je vierkante poster, hoef je hem alleen nog maar eens na te kijken voordat je hem daadwerkelijk koopt. Klik op de knop ‘Preview’ in het online albelli fotoprogramma om het definitieve design te bekijken. Als alles oké is, klik je op ‘Toevoegen aan winkelmandje’. De laatste stap voor de aankoop bestaat eruit een matte of glanzende finish uit te kiezen. Zodra je je keuze hebt gemaakt, hoef je alleen nog maar te betalen. Nu is het tijd om te relaxen en gewoon af te wachten totdat je poster bij jou aankomt.