Middelgrote posters

Een middelgrote poster met albelli is één van onze meest veelzijdige posters. Hij hangt op zijn plaats zowel in kleine ruimten als op grote muren. Met een reeks van afwerkingen en geprint op papier van hoge kwaliteit. Onze A2-posters brengen uw foto’s tot leven.

  • Creëer glanzende middelgrote posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Middelgrote posters maken

Middelgrote posters

Onze middelgrote A2-posters zetten elke muur van uw woning in de kijker. Onze middelgrote luxueus aanvoelende posters van hoge kwaliteit brengen leven in elke ruimte. Ze zijn een heus kunstvoorwerp. Verwen uzelf of familie en vrienden. De afwerkingen die we aanbieden voor de A2-posters zijn in uitgesproken en glanzende kleuren of een meer moderne en eigentijdse matte look. We hebben de creatie van een middelgrote poster aan de hand van uw foto’s zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt.

Creëer uw eigen middelgrote poster

Om uw middelgrote poster te creëren, log in de albelli-editor online in en laad uw foto’s. Eens u dat gedaan hebt, kunt u uw middelgrote poster creëren met één geselecteerde foto of door een ontwerptemplate te kiezen voor een lay-out met meer foto’s. Wanneer u uw foto’s toegevoegd hebt aan uw middelgrote poster in de editor, kunt u gebruik maken van onze creatieve personaliseringsfuncties. Creëer uw middelgrote en unieke poster door lijsten en maskers toe te voegen of een tekst, clip art of zelfs een nieuwe achtergrondkleur.

Uw middelgrote poster bestellen

Eens u uw middelgrote poster gepersonaliseerd hebt, is een eindcheck mogelijk voor te klikken op de knop ‘Weergave’. Zo kunt u zien hoe het geprinte resultaat eruit zal zien. Bent u tevreden, klik dan op ‘Toevoegen aan Winkelmandje’ en u gaat verder naar de schermen gewijd aan de betaling. Kies ervoor uw poster af te drukken op glanzend of mat papier, en de aankoop van uw middelgrote poster is bijna afgerond. Na al deze stappen, kunt u op zoek gaan naar een mooie lijst voor uw middelgrote poster.