Portret posterformaat

Of je nu op zoek bent naar een grote portretposter of een poster die in een kleinere ruimte op de muur past, met ons brede gamma aan formaten en afwerkingen voor portretposters vind je precies wat je zoekt.

  • Maak eigentijdse portretposters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Portret posters maken

Portret posterformaat

We nemen zoveel portretfoto’s op onze smartphones dat het jammer is dat ze gewoon op een filmrolletje leven en dat we ze niet hebben laten afdrukken als posters van hoge kwaliteit om thuis op te hangen. Bij albelli hebben we het heel eenvoudig voor je gemaakt om dat te doen. Onze portretposters zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan formaten: 30cm x 40cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm en 70cm x 100cm, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gepersonaliseerde fotoposter perfect op jouw muur past.

Het maken van jouw portretposter

Met het online bewerkingsprogramma van albelli is het ontwerpen van jouw portretposter erg eenvoudig. Als je eenmaal bent ingelogd, hoef je alleen maar de portretfoto’s te uploaden die je wilt gebruiken voor je portretposter. Je kunt kiezen voor één grote afbeelding of maak een poster van een enkele foto’s met één van onze lay-outmodellen – de keuze is geheel de jouwe. Zodra je je foto’s geüpload hebt, kan je je portretposter personaliseren. Voeg er leuke, stijlvolle kaders, maskers, achtergrondkleuren, thema’s, Clip Art en zelfs je eigen tekst aan toe te voegen.

Je fotoposter bestellen

Als je klaar bent met het personaliseren van je portret fotoposter en het formaat hebt gekozen dat je wilt, hoef je hem alleen nog maar te bekijken en te bestellen. Klik op ‘Preview’ in het online fotoprogramma van albelli en ga na of alles in orde is. Klik dan op ‘Toevoegen aan winkelmandje’. De volgende stap is het kiezen van een matte of glanzende papieren afwerking. Neem een kijkje daarna voor de aankoop van je portretposter. Wacht nu rustig de levering af, ontspan en relax.