Kleine posters

Onze kleine posters zijn perfect voor kleinere ruimten en muren. Dankzij het aanbod van afwerkingen en papier van hoge kwaliteit, zullen onze stijlvolle kleine posters elk hoekje van uw woning in de kijker zetten. Wees creatief en personaliseer uw poster.

  • Creëer glanzende A3-posters
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Kleine posters maken

Kleine posters

Een kleine poster creëren voor uzelf, familie of vrienden is kinderspel. Dankzij de hoge afdrukkwaliteit zetten de A3-posters elk hoekje van uw woning in de kijker. Het maakt niet uit van welke foto u een kleine poster wilt maken, u kunt altijd kiezen voor uitgesproken en glanzende kleuren of voor een moderne en eigentijds mat resultaat. We hebben de creatie van een stijlvolle kleine poster zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt.

Uw kleine poster creëren

Uw eigen A3-poster creëren is kinderspel. Log in de albelli-editor online in en laad uw foto’s, net zoals voor de andere albelli-producten. Nu kunt u een kleine poster creëren met één enkele foto of door gebruik te maken van een van onze ontwerptemplates voor een lay-out met meer foto’s. Eens u uw foto(‘s) toegevoegd hebt aan uw kleine poster in de editor, probeer onze personaliseringsfuncties uit. Creëer een leuke, stijlvolle en unieke A3-poster door lijsten en maskers toe te voegen of een tekst, clip art of zelfs een nieuwe achtergrondkleur.

Uw kleine poster bestellen

Na de personalisering van uw kleine poster, kunt u een eindcheck uitvoeren door te klikken op de knop ‘Weergave’ om te zien hoe het eindresultaat eruit zal zien. Bent u er tevreden mee, klik dan op ‘Toevoegen aan Winkelmandje’. Nu kunt u kiezen voor de glanzende of matte afwerking voor uw poster. Van hieruit wordt u doorverwezen naar de schermen gewijd aan de betaling van uw A3-poster. Na de bestelling en in afwachting van de levering, kunt u alvast het plekje kiezen waar uw poster het beste tot zijn recht zal komen.