Liggende wanddecoratie

Op zoek naar grote wanddecoratie of een klein, discreet item? In onze ruime selectie groottes en afwerkingen voor liggende foto’s vind je ongetwijfeld precies wat je zoekt.

  • Hedendaagse liggende wanddecoratie ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je liggende wanddecoratie

Liggende wanddecoratie

Het type foto speelt een rol wanneer je moet beslissen of je je favoriete herinnering op canvas, aluminium, plexiglas of forex wil printen. Liggend betekent eigenlijk dat het breder is dan dat het hoog is. Wanneer je bij albelli liggende wanddecoratie gaat ontwerpen, kan je kiezen uit groottes gaande van 30×20 cm tot 120×80 cm. Het maakt dus niet uit wat je nodig hebt – canvas, plexiglas of een andere finish, wij hebben altijd het juiste formaat voor jou.

Welke grootte kies je het best?

albelli heeft zoveel premium opties dat het uitkiezen van de grootte voor je liggende wanddecoratie, volledig bij jou ligt. De grootte van de ruimte op je muur is de belangrijkste factor als het gaat over het uitkiezen van een formaat. Hou er wel rekening mee dat foto’s met veel details – bijvoorbeeld verschillende gezichten of tekst om te lezen – beter wat groter geprint kunnen worden, zodat je alles goed kan zien.

Je liggende wanddecoratie bestellen

Wanneer je je favoriete grootte en finish uitgekozen hebt, moet je alleen nog maar doorheen het online fotoprogramma van albelli klikken om je persoonlijke kunstwerk te voltooien. Vergeet ook niet dat je in het menu aan de linkerkant van het fotoprogramma zal zien dat je tekst, achtergronden en zelfs indelingen kan toevoegen aan je wanddecoratie. Al onze wanddecoratie wordt geleverd met gratis een muurbeugel om het ophangen te vergemakkelijken. Het perfect gepersonaliseerde moment voor je huis of een fantastisch cadeau voor vrienden en familie.