Matte fotokaarten

Matte fotokaarten

Bij albelli hebben we drie verschillende opties als het gaat om matte fotokaarten. Of je nu een enkele kaart of een dubbel kaartje wil maken, je kan het altijd personaliseren met een matte finish.

  • Ontwerp gepersonaliseerde fotokaarten met een matte finish
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je Matte fotokaarten

 

Matte fotokaarten

Matte fotokaarten zorgen bij je persoonlijke kaartjes voor een moderne en hedendaagse uitstraling. Of je nu een dubbel kaartje of een enkele postkaart maakt, door te kiezen voor één van onze drie matte afwerkingen kan je er zeker van zijn dat je uitnodiging, bedankkaartje of wenskaartje een modern meesterwerk wordt. Voor dubbel kaartjes kan je Mat selecteren, dit is premium papier met een gladde, halfmatte finish of Extra mat, dat is onbehandeld, extra dik, helder wit papier voor een betere duurzaamheid. Als je je eigen enkele kaart aan het ontwerpen bent, kan je kiezen voor een mat fotopapier.

Hoe kan je matte fotokaarten ontwerpen

Ga eerst naar de sectie ‘Gepersonaliseerde kaarten’ op de albelli website en kies het moment dat het best bij je fotokaart past of kies ervoor om alles zelf te ontwerpen! Als je kiest voor een van onze op maat gemaakte categorieën zoals Bruiloft of Bedankt, dan kan je kiezen uit Mat of Extra Mat wanneer je klaar bent met je ontwerp en op weg bent naar het betaalproces. Als je koos voor ‘Zelf ontwerpen’ en daarna ‘Foto’ als papiertype koos, dan krijg je de kans om tijdens het betalen een specifieke matte finish toe te voegen.

Je matte fotokaarten bestellen

Zodra je je foto’s voor de dubbel kaart of enkele fotokaart geüpload hebt, hoef je die alleen nog maar naar het sjabloon in het albelli fotoprogramma te slepen. Je kan ook tekst, sjablonen, achtergronden en nog veel meer toevoegen. Zodra je op ‘Toevoegen aan winkelmandje’ hebt geklikt, kan je de gewenste grootte uitkiezen. Daarna kan je ook de finish kiezen. Als je een dubbel kaart ontworpen hebt, kan je kiezen voor Mat of Extra Mat. Bij een enkele fotokaart klik je gewoon op Mat. Zo eenvoudig is het!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 12854 reviews
 
Fotokaarten

Heel tevreden van onze foto kaarten. Mooie kwaliteit
Lees meer

– Cindy
 
 
Fotokaarten

De vlotte levering is heel fijn. Mooie kaarten en heldere kleuren.
Lees meer

– Sylvester
 
 
Fotokaarten

Ik werk al jaren met Albelli, en ben steeds heel tevreden, zowel over de albums, kaartjes, de lay-out is prima, veel mogelijkheden, en altijd kwaliteit. Steeds mooi afgewerkt en afgeleverd. Doe zo voort.
Lees meer

– Mario
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.