Verjaardagskaart
maken

Verjaardagskaarten met foto

Vier jij binnenkort je verjaardag en wil jij een persoonlijke verjaardagskaart maken om naar je gasten te sturen? Dat kan snel en gemakkelijk bij albelli. Kies een leuke foto en schrijf een persoonlijke tekst en verstuur je verjaardagskaarten in onze gratis witte enveloppen die je automatisch bij je bestelling krijgt.

Er zijn vast een heleboel mensen in je vriendenkring of familie die je elk jaar wil verrassen met een leuk kaartje. Wil je origineel uit de hoek komen, dan is het aangeraden om zelf verjaardagskaarten te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een verjaardagskaart met foto maken bij albelli. Je kiest een foto van de jarige of je maakt een foto van een taart, kaarsjes, cadeautjes, ballonnen of een ander onderwerp dat bij verjaren past en stelt zelf het ontwerp van je kaart samen. Je zult merken dat een verjaardagskaart met foto enorm gewaardeerd wordt.

Verjaardagskaart foto mogelijkheden:

 • Foto-afdruk als verjaardagskaart.
 • Enkele foto verjaardagskaart.
 • Dubbele foto verjaardagskaart.

Verjaardagskaarten zelf maken

Verjaardagskaarten zelf maken is niet enkel leuk om te doen, het geeft je ook de mogelijkheid om een kaartje te maken dat helemaal bij de jarige past. Op albelli vind je alles wat je nodig hebt om de leukste verjaardagskaarten te maken. Je kunt gebruik maken van templates of een eigen ontwerp gebruiken. Er zijn verschillende opties op gebied van stijlen en kleuren zodat er altijd wel een kaartje te vinden is dat perfect past. Je duikt in het online aanbod en kiest dan of je een foto wil toevoegen of niet. Heb je niet dadelijk inspiratie, dan zijn er tal van voorbeelden die je op weg kunnen helpen.

Maak je verjaardagskaart

Verjaardagskaarten voor mannen

Heb je een verjaardagskaart voor je papa nodig of eentje voor je zoon, dan is het aanbod verjaardagskaarten voor mannen je op het lijf geschreven. Er zijn stoere kaarten, lieve kaarten, grappige kaarten, moderne kaarten, klassieke kaarten en nog veel meer stijlen waaruit je kunt kiezen. Ook je beste vriend, je neefje, je partner of welke man dan ook die je een kaartje wil sturen, zal het geweldig vinden dat je hier persoonlijk werk van hebt gemaakt. Bovendien worden verjaardagskaarten voor mannen die je zelf ontwerpt meestal langer bijgehouden.

Verjaardagskaarten voor vrouwen

Naast het aanbod verjaardagskaarten voor mannen zijn er natuurlijk ook verjaardagskaarten voor vrouwen. Tenslotte wil je ook een persoonlijke verjaardagskaart voor je zusje, beste vriendin of dochter kunnen ontwerpen. De verjaardagskaarten voor meisjes zijn schattig, lieflijk, vrouwelijk of stoer en hedendaags. Heb je een verjaardagskaart voor een jong meisje nodig, dan is het een goed idee om een ontwerp uit te kiezen dat aansluit bij haar interesses. Probeer vooraf te weten te komen waar ze momenteel mee bezig is om het ideale kaartje te maken.

Verjaardagskaarten voor tweeling

Voor een tweeling zijn er unieke verjaardagskaarten waarmee je beide personen in een keer je beste wensen geeft. Wil je liever aan ieder apart een verjaardagskaart geven dan is het leuk om twee verjaardagskaarten voor een tweeling te ontwerpen die bij elkaar horen, maar toch net iets anders zijn. Net zoals de tweeling zelf die zo’n type verjaardagskaart met veel plezier zal krijgen.

Verjaardagskaarten zelf ontwerpen

Gepersonaliseerde verjaardagskaarten ontwerp je natuurlijk helemaal zelf. Enerzijds dien je na te denken over de voorzijde van de verjaardagskaart die je gaat ontwerpen, anderzijds over de tekst die je erop wil zetten. Wil je een eigen verjaardagskaart ontwerpen met een grappige tekst, lieve wensen, een persoonlijke boodschap of hou je het bij de klassieke formuleringen. Voor je de verjaardagskaart online gaat ontwerpen, is het goed alvast na te denken over deze zaken. Wil je een foto gebruiken op je kaartje, dan is het handig om alvast een selectie bij de hand te houden.

Originele tips voor verjaardagskaarten

Ben je zelf jarig, of organiseer je een kinderfeestje? Dan is het leuk om zelfgemaakte uitnodigingen te sturen. Vooral voor kinderfeestjes is het bedenken van uitnodigingen leuk. Maak ze in de sfeer van de activiteiten die je hebt gepland, om alle vriendjes en vriendinnetjes alvast helemaal in de stemming te brengen. Vergeet bij het maken van uitnodigingen niet alle informatie te vermelden die gasten nodig kunnen hebben. Wij hebben hieronder een opsomming gemaakt om je op weg te helpen:

 • ✅ Je naam en contactgegevens
 • ✅ De reden voor het feestje
 • ✅ De datum, plaats en tijd
 • ✅ En de vraag voor een bevestiging
 • ✅ Denk ook al aan de bedankkaartjes, misschien kun je ze alvast mee laten drukken in dezelfde stijl als de uitnodiging.

Grote verjaardagskaarten

Een grote verjaardagskaart springt dadelijk in het oog. Kinderen zijn er gek op, maar ook volwassenen kunnen ze zeker waarderen. Vooral bij speciale leeftijden is een verjaardagskaart die groot is net iets leuker dan het standaard formaat. Bij albelli kun je een grote verjaardagskaart kopen die je zelf hebt ontworpen of samengesteld. Wil je iemand verrassen die 30,40, 50 of een andere ronde leeftijd wordt, dan zal je met een kaart in groot formaat zeker scoren.

Leuke verjaardagskaarten

Natuurlijk wil je leuke verjaardagskaarten naar je vrienden en familie sturen. Kaarten die opvallen en in het geheugen blijven zitten omdat ze uniek en apart zijn. Wanneer je in de collectie van albelli duikt, vind je zonder twijfel een mooie verjaardagskaart die dankzij jouw aanpassingen verandert in een originele verjaardagskaart die indruk maakt. Hoe persoonlijker je de kaart maakt, hoe meer het een bijzondere verjaardagskaart wordt.

Retro of vintage verjaardagskaarten

Niet enkel mensen die al wat ouder zijn houden van retro verjaardagskaarten, ook jonge mensen vinden ze geweldig. Een vintage verjaardagskaart heeft net dat tikkeltje meer cachet dan het klassieke kaartje en oogt knap als decoratie in de woonkamer. De kans dat jouw verjaardagskaart met nostalgische uitstraling ergens in het zicht gezet wordt, is dan ook erg groot. Zorg ervoor dat je ook een retro lettertype uitzoekt zodat alle elementen op de verjaardagskaart een leuk geheel vormen.

Verjaardagskaart kopen bij albelli? Begin direct!

Zit je barstensvol ideeën en kan je niet wachten om aan het ontwerpen te gaan, dan is albelli ideaal voor jou. Zodra ze klaar zijn, kun je er verjaardagskaarten kopen die je zelf gemaakt hebt. Je verjaardagskaarten bestellen is eenvoudig en voor je het weet, heb je ze in handen en kun je ze versturen. Met een verjaardagskaarten set maak je een heleboel jarigen gelukkig. Denk er wel aan dat je kaartjes voor meerdere mensen moeten passen. Tijd om aan de slag te gaan en de leukste verjaardagskaarten te ontwerpen!

100% Tevredenheidsgarantie

Jij tevreden, wij tevreden. Mochten je verjaardagskaarten – of welk artikel dan ook – niet helemaal naar je zin zijn, dan drukken wij gratis jouw product opnieuw af of we geven je je geld terug.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×