Glanzende fotokaarten

Vierkante fotokaarten

Als je meer uit je momenten wil halen, is een gepersonaliseerde vierkante fotokaart de perfecte manier om goed nieuws te delen met vrienden, om familie uit te nodigen voor een belangrijk feest of gewoon om iemand bijzonder te bedanken. Bij albelli zit je altijd goed, het maakt niet uit wat de gelegenheid is.

  • Vierkante fotokaarten ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Maak je vierkante fotokaarten

 

Vierkante fotokaarten

Wanneer je wat te vertellen hebt bijvoorbeeld een zwangerschap, een huwelijk of gewoon een simpele hallo voor een vriend, dan zijn vierkante fotokaarten perfect om dit te doen. Alle vierkante fotokaarten van albelli zijn gemaakt van premium kwaliteit. Iedereen zal er dus gek op zijn. Het online fotoprogramma van albelli maakt het mogelijk voor jou om snel een eenvoudig vierkante fotokaarten te ontwerpen. Waar wacht je nog op? Ga nu naar het gedeelte fotokaarten!

Hoe kan je vierkante fotokaarten ontwerpen

Het ontwerpen van gepersonaliseerde fotokaarten bij albelli is eigenlijk heel eenvoudig. Je hoeft maar het juiste moment uit te kiezen, bijvoorbeeld huwelijk, verjaardag, feestje, Kerstmis of je kan ervoor kiezen om alles volledig zelf te ontwerpen. Zodra je gekozen hebt, klik je op “Vierkant” in het oranje vak. Je ziet hier dan een hele selectie indelingen die je kan selecteren. Zodra je je indeling geselecteerd hebt, zal je gevraagd worden of je graag dubbele of enkele kaarten wilt. Klik op “Personaliseren” zodat je wordt doorgestuurd naar het online fotoprogramma van albelli.

Vierkante fotokaarten bestellen

Je kan het online fotoprogramma gebruiken om je vierkante fotokaarten net zo uniek te maken als jij bent! Personaliseer je vierkante kaart door indelingen, achtergronden, tekst en quotes, clipart, kaders en sjablonen toe te voegen nadat je je foto’s geüpload hebt en ze naar het sjabloon hebt gesleept. Zo eenvoudig is het. Voeg je ontwerp toe aan je winkelmandje wanneer je helemaal tevreden hebt. Je hoeft nu alleen nog maar te betalen, daarna gaan wij aan de slag met het print van je kaartjes!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 11724 reviews
 
Fotokaarten

De foto’s misten wat diepte van kleur in de glanzende uitvoering. Het papier was ook niet echt wit. De plooi in het midden van het kaartje was een beetje scheef . Had eerst de extra matte uitvoering besteld en kon daardoor vergelijken.
Lees meer

– Peter
 
 
Fotokaarten

Levering + het afwerking van de kaarten is gewoon goed niks op aan te merken heel tevreden
Lees meer

– Mevr. Shana Veuskens
 
 
Fotokaarten

Mooie, stevige fotokaarten aan een heel goede prijs!
Lees meer

– Een fiere mama
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.