Vierkante wanddecoratie

Vierkante wanddecoratie is perfect om je digitale foto’s op je smartphone of camera tot leven te brengen op je muur. Het is perfect als cadeau voor vrienden en familie of om in je eigen huis op te hangen. Vierkante wanddecoratie is veelzijdig en stijlvol.

  • Ontwerp stijlvolle vierkante wanddecoratie
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je vierkante wanddecoratie

Vierkante canvas en meer

Staat je smartphone helemaal vol met foto’s of staan er enkele fantastische foto’s op je Instagram feed? Dan is het tijd om deze digitale foto’s te laten printen en aan je muur te hangen. Onze reeks large en small vierkante wanddecoratie is perfect om de foto’s van je smartphone te halen en ze tot leven te brengen. Ze zijn fantastisch als stijlvol geschenk en zijn ook leuk om je eigen huis mee op te lukken. Het ontwerpen van hoogstaande, vierkante wanddecoratie gaat erg makkelijk met albelli.

Large, medium of small vierkante wanddecoratie?

Een reeks kleine wanddecoratie, twee medium vierkante canvassen of foto’s op forex of één large afdruk met plexiglas of aluminium: alles kan. Bij albelli kan je kiezen voor verschillende formaten: van 20×20 cm tot 50×50 cm en zelfs 100×100 cm. Je vindt dus ongetwijfeld een formaat dat geschikt is voor op je muur.

Vierkante wanddecoratie ontwerpen

Vierkante wanddecoratie online bestellen kan bijna niet makkelijker. Ga naar het gedeelte wanddecoratie op de albelli website en selecteer de gewenste finish. Kies dan voor ‘vierkant’ als formaat en bepaal de grootte. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de ‘Nu maken’ knop te klikken. Upload je foto en ga aan de slag! Het ontwerpen van je unieke, premium, vierkante wanddecoratie lijkt wel kinderspel!