Medium wanddecoratie

Wij hebben heel wat opties waar je uit kan kiezen om medium wanddecoratie te ontwerpen. Je kan kiezen uit verschillende afwerkingen en formaten. Raadpleeg deze handige handleiding over het maken van medium wanddecoratie met albelli.

  • Stijlvolle medium wanddecoratie ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Maak je medium wanddecoratie

Medium wanddecoratie

Medium wanddecoratie is waarschijnlijk de meest veelzijdige vorm van wanddecoratie aangezien het op elke muur in je huis past! Of je nu voor canvas, aluminium of plexiglas kiest, voor ons betekent medium 60×40 cm als staande of 40×60 cm als liggende afbeelding.

Maak je eigen gepersonaliseerde medium wanddecoratie

Om medium wanddecoratie te creëren, moet je alleen maar je favoriete afwerking, het formaat (staand of liggend) en dan 60×40 cm als grootte uitkiezen. Zodra je dat gedaan hebt en naar het albelli fotoprogramma bent gegaan, kan je beginnen met het creatieve gedeelte. Upload je afbeelding en kijk aan de linkerkant naar het menu waar je onder andere kan kiezen om tekst, achtergronden en clipart toe te voegen en waar je met indelingen kan spelen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je wanddecoratie te personaliseren!

Bestel je medium wanddecoratie nu online

Zodra je één stuk medium wanddecoratie het gemaakt, begin je vast al na te denken over de andere muren in je huis die er toch maar kaal bijstaan. Het kan dus leuk zijn om meteen meerdere stuks te maken. Ze zijn eenvoudig te ontwerpen en online te bestellen en zijn dus perfect om een unieke touch aan je ruimte toe te voegen. Als je familie verhuist of als je vrienden gaan trouwen, kan medium wanddecoratie ook perfect gebruikt worden als attent en gedenkwaardig geschenk.