De zon schijnt en hoewel deze zomer erg speciaal is, is het omwisselen van reisplannen voor tijd in je eigen huis de perfecte manier om te ontspannen. Er zijn voldoende activiteiten om van te genieten. Van tijd doorbrengen met je familie en vrienden, tijd spenderen aan je hobby, nieuwe dingen proberen tot iets speciaals creëren met albelli fotoboeken, kaarten en foto-afdrukken, we hebben een lijst samengesteld van leuke zomeractiviteiten voor thuis.

  • Creëer prachtige fotoproducten met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Neem je tijd

Het is het perfecte moment om te profiteren van deze extra vrije tijd. Geniet van de extra tijd voor jezelf. Deze zomer staat in het teken van ontspanning en langzamer aan doen in plaats van gehaast je dagelijkse kop koffie te drinken of naar je vergadering of sportles rennen. Maak tijd voor jezelf en ontdek waar je nu echt van geniet. Waar word je blij van? Houd een fotodagboek bij van je bezigheden en deel deze met je familie en vrienden.

Men zegt wel: ‘verandering is net zo goed als rust’. Deze zomer is dus ideaal om iets nieuws te proberen en het een en ander te veranderen. Maak een lijst van activiteiten waar je blij van wordt, kies je favoriet en ga ervoor. Ga op zoek naar verschillende manieren om je nieuwe hobby te leren, zoals via online video’s, een leerboek lezen in het park of luisteren naar een podcast tijdens je wandeling. We hebben een geweldig idee: waarom maak je geen fotoboek om je vooruitgang te documenteren? Hier vind je tal van tips en ideeën om je op weg te helpen. Wat je ook probeert, haal diep adem en ga ervoor.

Geef je talenten een upgrade


Ben je een echte keukenprinses? Zijn je vrienden jaloers op je goede oog voor interieurdesign of vragen ze om fotografietips omdat je Instagram-foto’s zo goed zijn? Als je een hobby hebt waar je erg goed in bent, dan is het deze zomer de tijd om deze talenten verder uit te diepen. Als je ziet hoeveel vooruitgang je deze zomer hebt geboekt, dan verschijnt er vanzelf een lach op je gezicht. En wat je ook doet, vergeet niet om je voortgang bij te houden met foto’s om te delen met je familie en vrienden.

Terug naar de natuur

We houden van de natuur; we zijn ermee omringd en de zomer is de ideale tijd om er volop van te genieten. Waar je ook woont, je kunt altijd genieten van de natuur, zoals vogels spotten vanuit je appartement, spelen met je huisdieren of op insecten jagen met je kinderen in de tuin of het park. Houd een fotodagboek bij van alle veranderingen, deze foto’s kun je vervolgens tot leven brengen in de vorm van een prachtige wanddecoratie of fotoboek.

Kleine veranderingen, groot verschil.

Het veranderen van je routine deze zomer is een geweldige manier om op lange termijn een verschil te maken. Kook met verse ingrediënten voor extra energie of ruim je huis op voor een opgeruimd gevoel in je hoofd. Door iets te creëren, ook iets eenvoudig zoals een van onze themaboeken, krijg je een fijn gevoel van voldoening. Dit zijn allemaal leuke dingen die je alleen kunt doen, samen met je partner of met het hele gezin. Ook door veranderingen in kleine stapjes door te voeren, voel je jezelf geweldig deze zomer.

Wees actief

We weten dat het eenvoudig klinkt, maar het opvoeren van je hartslag met een aantal oefeningen zorgt er echt voor dat je je waanzinnig voelt. Ga joggen, doe yoga, fiets een rondje door je buurt of volg een online sportles – deze zomer is een geweldige periode om actief te worden. Daarnaast is het voordeel van deze extra tijd dat je alles op eigen tempo kunt doen. Er is geen druk en je kunt elke sportsessie in je eigen ritme uitvoeren.

Houd contact

In contact blijven met familie en vrienden kan soms op de achtergrond raken als je druk bent met je werk en gezin. Deze zomermaanden zijn dan ook ideaal om weer in contact te komen met oude vrienden. Het sturen van albelli fotokaarten of een afgedrukte foto is een leuke manier om contact te houden met je familie en vrienden. Het zal zeker een lach op hun gezicht toveren!

Elk van onze albelli fotoproducten is een leuke manier om iemand te verrassen deze zomer. Of je nu een vriend een aantal foto-afdrukken stuurt of je eigen prachtige fotoboek maakt, ga aan de slag en geniet van de zomer.

creëer nu

Reacties