We nemen afscheid van de zon en het warme weer en we maken ons klaar voor één van de drukste periodes van het jaar bij albelli: de herfst. Net als de modehuizen wilden ook wij je graag enkele nieuwe looks voor het nieuwe seizoen aanbieden. We hebben deze zomer heel wat nieuwe thema’s ontworpen die je kan uitproberen op je nieuwe fotoproducten. Ken je onze vooraf ontworpen thema’s nog niet? Ze zijn geweldig om snel en eenvoudig een fotoproduct te ontwerpen en toch zelf de creatieve controle te behouden. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete thema’s.

  • Fantastische fotoproducten ontwerpen met albelli
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

De klassieker

We noemen het niet voor niets ons Klassiek Jaarboek – het is ons best verkocht vooraf ontworpen design voor fotoboeken. Met dit design kan je makkelijk een mooi fotoboek ontwerpen met een elegante, hedendaagse en luxeuze look. Dit soort fotoboeken zijn perfect om tentoon te stellen op je salontafel. Zodra je dit vooraf ontworpen design hebt uitgekozen, hoef je alleen nog maar je foto’s naar de vakjes op elke pagina te slepen. Daarna printen wij het voor je. Zo eenvoudig is het.

Je eigen kookboek

Wij vinden het maken van kookboeken bijna net zo leuk als onze klanten. Ons vooraf ontworpen Krijten Kookboek thema helpt je om makkelijk en snel je eigen boek te maken. Zodra je het in het bewerkprogramma hebt geopend zal je zien hoe makkelijk je foto’s en teksten aan de pagina’s kan toevoegen. Het Krijten Kookboek ziet er fantastisch uit – je familie en vrienden zullen maar moeilijk kunnen geloven hoe professioneel dit boek met jouw lekkerste recepten in eruit ziet. Het maakt niet uit wat je graag bereidt – van klassieke tot moderne gerechten – dit vooraf ontworpen design ziet er zo goed uit dat anderen meteen zullen denken dat je een professioneel contract in de wacht hebt gesleept.

Pak het groots aan met een kinderboek

Een kinderboek hoeft er niet altijd kinderachtig uit te zien. Het coole Pop Art design zit boordevol felle kleuren, dikke randen, lijnen, stippen en moderne patronen. Dit is het boek dat je nodig hebt als je op zoek bent naar een opvallend en cool boek dat de leukste momenten van je kleintje in de kijker zet. Ze zullen er weg van zijn.

Tijd voor een kalender

Het komt misschien als een verrassing, maar in de herfst beginnen veel mensen met het maken van een fotokalender voor het volgende jaar. Het nieuwe vooraf ontworpen Notitie Kalender kalenderontwerp zorgt elke maand voor een moderne twist.

Schitterende en mooie kaarten

Fel en Mooi is niet alleen hoe we onze albelli klanten zouden omschrijven, het is ook de naam van ons nieuwe vooraf ontworpen kaartdesign. Dit volledig personaliseerbare thema met retrokleuren, vormen en lijnen is perfect om uitnodigingen, berichtjes, bedankjes en meer te versturen. Net zoals bij al onze kaarten zijn ook deze per 10 verpakt en zijn ze voorzien van enveloppes.

Je hebt de keuze uit heel wat nieuwe design thema’s, wat houdt je nog tegen om je eigen fotoproducten te gaan ontwerpen? Als je niet veel tijd hebt of als je niet zeker weet hoe je eraan moet beginnen, kan je natuurlijk onze gebruiksvriendelijke Smart Assistant een kans geven. Hij sorteert al je foto’s, kiest de beste eruit en plaatst ze voor jou alvast in de gekozen indeling. Maak van je volgende albelli fotoproduct een echte winner, klik gewoon op de knop hieronder en begin te ontwerpen.

creëer nu

Reacties