Foto-afdrukken met een witte rand

Foto-afdrukken met een witte rand

Wanneer je foto-afdrukken ontwerpt, kan het leuk zijn om een extra luxueuze touch toe te voegen. Met albelli kan je dat doen door een witte rand aan je foto’s toe te voegen. Bekijk onze handleiding voor meer info over het ontwerpen van foto-afdrukken met een witte rand.

  • Foto-afdrukken met een witte rand ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Ontwerp je foto-afdrukken met een witte rand

 

Foto-afdrukken met een rand

Als je een premium en stijlvolle afwerking wil toevoegen aan je foto-afdrukken, dan kan je dit makkelijk doen door een witte rand toe te voegen. Zo wordt de kwaliteit van je albelli producten nog net een tikkeltje beter. Door een witte rand aan je foto’s toe te voegen, zorg je voor een premium look. Je kan dit met elke grootte en vorm doen. Het ziet er trouwens niet alleen maar leuk uit, het zorgt er ook voor dat je geen last krijgt van vingerafdrukken op je foto’s!

Hoe kan je foto-afdrukken met een witte rand ontwerpen

Zodra je je foto’s geüpload hebt in het online fotoprogramma van albelli, klik je op “Foto’s bewerken”. Hier kan je dan het gewenste formaat uitkiezen. Hierna klik je op “Bestelling voltooien”. Je ziet dan de optie “Rand afbeelding”. Vink dit vakje aan en je zal zien dat er meteen een witte rand aan je preview wordt toegevoegd. Zo eenvoudig is het!

Je foto-afdrukken met een rand bestellen

Zodra je besloten hebt om een witte rand aan je foto-afdrukken toe te voegen (en eventueel mat of glanzend papier), klik je op “Afdrukken bestellen”. Je wordt dan doorgestuurd naar je winkelmandje waar je je foto-afdrukken kan kopen. Je kan hier ook het aantal kopies bepalen: van 1 tot 1000! Klik op “Verdergaan” als je tevreden bent met je keuze. Hierna moet je je aflever- en betaalgegevens invullen. Je bent nu volledig klaar om je stijlvolle foto-afdrukken met witte rand te bestellen!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 11744 reviews
 
Premium Formaat 10 cm

Fotoafdrukken laten maken, alles verzorgd en netjes. Goeie kwaliteit foto's en degelijk verpakt, en ook de prijs viel best mee.
Lees meer

– Liliane Verhelst
 
 
Premium Formaat 10 cm

Ik werk al jaren met “ Albelli” vooral voor fotoalbum’s . Steeds perfect en snel afgeleverd. Aangenaam zijn de maandelijkse promoties ... ze geven je de moed om terug van start te gaan . Foto afdrukken worden snel geleverd en perfect . “ Albe... Lees meer

– Cecile Roussel
 
 
Zeer tevreden

Ik heb al zeer goede ervaringen gehad met Albelli. Zowel foto's afdrukken als posters, afbeeldingen op doek en fotoalbums. De kwaliteit is steeds uitstekend. Het programma waarschuwt wanneer een foto van slechte kwaliteit is zodat je niet voor verras... Lees meer

– Pauline Verbeke
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.