Foto-afdrukken met een witte rand

Foto-afdrukken met een witte rand

Wanneer je foto-afdrukken ontwerpt, kan het leuk zijn om een extra luxueuze touch toe te voegen. Met albelli kan je dat doen door een witte rand aan je foto’s toe te voegen. Bekijk onze handleiding voor meer info over het ontwerpen van foto-afdrukken met een witte rand.

  • Foto-afdrukken met een witte rand ontwerpen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen

Ontwerp je foto-afdrukken met een witte rand

 

Foto-afdrukken met een rand

Als je een premium en stijlvolle afwerking wil toevoegen aan je foto-afdrukken, dan kan je dit makkelijk doen door een witte rand toe te voegen. Zo wordt de kwaliteit van je albelli producten nog net een tikkeltje beter. Door een witte rand aan je foto’s toe te voegen, zorg je voor een premium look. Je kan dit met elke grootte en vorm doen. Het ziet er trouwens niet alleen maar leuk uit, het zorgt er ook voor dat je geen last krijgt van vingerafdrukken op je foto’s!

Hoe kan je foto-afdrukken met een witte rand ontwerpen

Zodra je je foto’s geüpload hebt in het online fotoprogramma van albelli, klik je op “Foto’s bewerken”. Hier kan je dan het gewenste formaat uitkiezen. Hierna klik je op “Bestelling voltooien”. Je ziet dan de optie “Rand afbeelding”. Vink dit vakje aan en je zal zien dat er meteen een witte rand aan je preview wordt toegevoegd. Zo eenvoudig is het!

Je foto-afdrukken met een rand bestellen

Zodra je besloten hebt om een witte rand aan je foto-afdrukken toe te voegen (en eventueel mat of glanzend papier), klik je op “Afdrukken bestellen”. Je wordt dan doorgestuurd naar je winkelmandje waar je je foto-afdrukken kan kopen. Je kan hier ook het aantal kopies bepalen: van 1 tot 1000! Klik op “Verdergaan” als je tevreden bent met je keuze. Hierna moet je je aflever- en betaalgegevens invullen. Je bent nu volledig klaar om je stijlvolle foto-afdrukken met witte rand te bestellen!

Ga aan de slag

Rated 4.5 of 5 based on 12781 reviews
 
Mooie foto afdrukken zelfs als de…

Mooie foto afdrukken zelfs als de kwaliteit niet zo super was van de originele foto
Lees meer

– SABINE THIJS
 
 
Jaarkalender

Prima kwaliteit fotoafdrukken en mooie afwerking
Lees meer

– Ann De Bruycker
 
 
vlotte en snelle service

vlotte en snelle service. Mooie kwaliteit ven het fotoboekje en de fotoafdrukken
Lees meer

– Mona Ceron
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.