Matte foto-afdrukken

Een matte afwerking is niet zo delicaat als een glanzende afwerking, maar zorgt wel voor meer gedempte kleuren. Hoewel de dynamische intensiteit dus niet zo sterk is als bij glanzende foto’s, zullen foto-afdrukken met een matte afwerking geen last hebben van schittering of problemen met lichtreflectie. Je kan vanuit elke hoek en in elk licht genieten van je matte foto-afdruk. Er is ook veel minder kans dat er overal plakkerige vingerafdrukken op komen te staan!

  • Kies een stijlvolle finish voor je foto-afdruk
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online bestellen
Matte foto-afdrukken maken

Wat zijn matte foto-afdrukken?

Foto-afdrukken met een matte finish zorgen ervoor dat je foto’s er nog cooler uitzien. Welke grootte (A4, A5 of A6) of welk formaat (vierkant of liggend) je ook kiest, de matte finish overheerst de levendigheid van de kleuren geeft ze een gedempte en stijlvolle uitstraling. Hoogwaardige matte foto-afdrukken, met name de afdrukken die je bij albelli kan bestellen, worden vaak gebruikt voor designprojecten, of met afbeeldingen van hedendaagse kunst. Als je net bent verhuisd naar een nieuw huis of op zoek bent naar een nieuwe woning, dan zorgt het ophangen van een ingelijste matte foto-afdruk voor een modieuze uitstraling op je muren.

Hoe kan je matte foto-afdrukken maken

Om een matte foto-afdruk te ontwerpen, ga je eenvoudigweg naar de sectie Foto-afdrukken op de albelli website. Hier selecteer je dan of je premium, large premium of retro-afdrukken wilt. In het volgende scherm word je dan gevraagd om je selectie foto’s te uploaden. Als je van mening verandert en beslist dat je toch een ander formaat foto’s wil nadat je ze geüpload hebt, dan kan je dit wijzigen door voor elke foto een andere grootte in de vervolgkeuzelijst aan te duiden.

Je matte foto-afdrukken bestellen

Zodra je je foto’s geüpload hebt en je het gewenste formaat uitgekozen hebt, is het klaar om ze om te toveren tot matte foto-afdrukken. Ga gewoon naar de knop ‘Extra’ rechtsboven in het scherm en kies voor de optie ‘Matte afdruk’. Gewoon selecteren en klaar! Dat is alles wat je hoeft te doen! Het enige wat je nu nog moet doen, is kiezen hoeveel kopies je wilt. Daarna klik je verder om je afdrukken online te bestellen waarna je automatisch terecht komt in het betaalproces van albelli.